To je to što me zanima!

Pumpaj, pumpaj! The Rock se pohvalio nabreklim mišićima

Dwayne Johnson glumi Herkulesa u novom filmu o tom junaku iz grčke mitologije, a zbog uloge odlučio je još povećati svoju ionako impresivnu mišićnu masu
Vidi originalni članak

On je već sada jedna od najvećih zvijezda u Hollywoodu, barem ako se gleda po fizičkoj veličini, a zbog novog filma odlučio je biti još i veći. Dwayne 'The Rock' Johnson (41) trenutačno snima film 'Hercules: The Thracian Wars', koji bi u kina trebao stići u srpnju 2014. godine.

Kako bi povećao zanimanje za film, a vjerojatno i kako bi malo pohvalio sam sebe, Dwayne je na Twitteru objavio niz fotografijama na kojima se hvali svojim mišićima. Na prvoj fotografiji iz serije vidimo ga u 'toplesu' kako se napreže dok vježba, a slika posebno ističe i veliku tetovažu koju ima preko lijevog ramena i dijela prsa. 

Pohvalio se i svojim nožnim mišićima, a pokazao je i kako mu izgledaju lažni ožiljci na ruci. Osim svojih mišića pokazao je i neke rekvizite sa snimanja, kao i unutrašnjost svog frižidera, u kojem vidimo sedam pripremljenih obroka koje jede svaki dan.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Venucci 24.06.2013.

    ovako nekako i ja izgledam, pogotovo nakon mlo jaceg rucka

  • Frenkyy 24.06.2013.

    Imamo sličnu masu, samo je moja u trbuhu!!!!!HIHIHIHI

  • Frenkyy 24.06.2013.

    Koja životinja, zvijerrrr!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare