To je to što me zanima!

Pun je ideja: ‘Silicone Kiss’ za žene i ‘Plastic’ za muškarce

PRAVI PODUZETNIK Nakon linije mirisa, stilist i modni kritičar “bacit” će se u proizvodnju revolucionarne kreme protiv bora jer se boji starenja
Vidi originalni članak

Većina holivudskih zvijezda ima liniju parfema pa sam i ja odlučio prihvatiti ponudu da potpišem muški i ženski parfem svojim imenom, rekao je Neven Ciganović (41).

Modni stilist u ponedjeljak je u trgovini u središtu Zagreba predstavio muški miris “Plastic” i ženski “Silicone Kiss”. Ciganović kaže kako je parfeme namijenio ženama koje su seksi i zavodljive te muškarcima koji su snažni i izrazito muževni.

- Hrvatice vole lijepo mirisati i najčešće su vjerne svojem parfemu. Unatoč tome, povremeno vole napraviti izlet i isprobati nešto novo. Ne mislim na seks nego na novi, trendovski miris - rekao je modni kritičar poznat po oštrom jeziku.

Dodaje kako je siguran da će se njegovi parfemi dobro prodavati unatoč krizi jer se Hrvati vole dotjerati, lijepo izgledati i dobro mirisati, pa makar im hladnjak zjapio prazan.

Ciganović je imao nekoliko estetskih operacija, a toliko obožava botoks da je injekciju kojom se ubrizgava nacrtao na kutijama svojih mirisa.

- Jako se bojim starenja pa želim da i u 40-ima izgledam kao mladić - istaknuo je Ciganović koji se “opako” bacio u poduzetništvo. Nakon parfema pokreće i kozmetičku liniju, a prvo će napraviti kremu protiv bora s hijaluronom. Otkrio nam je i poslovnu tajnu - glavni sastojak kreme bit će ljekovita biljka neven.

Stalno mu se rađaju ideje

Parfem koji je držao u ruci inspirirao je Cigija da pokrene proizvodnju vibratora i ostalih seksualnih pomagala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 22.11.2011.

    laptop1987-u pravu si-pun ideja

  • čokolino321 22.11.2011.

    "jako se bojim starenja,pa želim da i u 40 tim izgledam kao mladić" rekao je Ciganović.ja se samo pitam dali on zna šta je ogledalo,dali se je nekad vidio kako izgleda ,meni osobno je grozan,sa ovim operacijama i onim njegovim jagodicama izbačenim,e ako je to ljepota onda sam ja pala s marsa i on sudi i komentariše kako se je ko obuko,kakvu frizuru ima,itd,tip je zabrijo da je savršen,a kadvidim njegove čobe strava.sere mi se od ciganovića,modnih mačaka i njima sličnim.

  • laptop1987 22.11.2011.

    pun ideja kao govno vitamina

Komentiraj...
Vidi sve komentare