To je to što me zanima!

'Pušila je 'travu' pred djecom, na njima je bilo i bijelog praha'

Dawn Drago je bila dadilja Diddyjeve bivše, Kim Porter, od 2011. do 2012. godine. U tužbi je navela da je Kim pred djecom pušila marihuanu, a u kući je vidjela i kokain
Vidi originalni članak

Bivša dadilja P. Diddyjeve (43) djece koju on ima s Kim Porter, blizanki D'Lile Star (6) i Jessie James (6), sada tuži Kim zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja koje je trpjela dok je radila za nju.

Dawn Drago u tužbi optužuje Kim da je pušila smotuljke marihuane jedan za drugim dok su joj djeca bila u kući, a kaže da joj ni druge droge nisu bile strane. Tvrdi da je u kući pronašla i kokain, a jednom prilikom, dok ih je vozila u vrtić, primijetila je da su djevojčice prekrivene bijelim prahom.

Bivša dadilja tvrdi da su curice prah pronašle u majčinoj torbi, a uz taj prah u torbi su bile i neke prozirne kapsule koje su također sadržavale bijeli prah. Nakon što je pitala Kim o čemu se radi, ona joj je rekla da su to lijekovi.

U tužbi je rekla i da je otkaz dobila nakon što se usudila požaliti kako joj smeta konstantni smrad marihuane u kući.

Ni Kim Porter ni Diddy još nisu komentirali navode iz tužbe.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Freeda 11.04.2013.

    Ako je istina sto kaže,jadne ove preslatke curice s takvom majkom...a sto ju je dadilja tek sad prijavila nakon otkaza??!!ma u kaznu i nju i "mamicu"....

  • WOMANIZER 11.04.2013.

    sad stalno kad čitam kim, mislim na onu kardshian! :/ ..........pa mi je ovaj članak kao da je o njoj!

  • MonaLizalica 11.04.2013.

    ma laže, djeca se posula šećerom s krafne, mama pije lijekove za smirenje a tata ne dira dadilju-udar(e)na vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare