To je to što me zanima!

Pussycat Dolls raspale se zbog ljubomore na Nicole?

Pjevačice popularnog ženskog benda neko će se vrijeme posvetiti svojim karijerama. Navodno su se raspale zbog djevojke Lewisa Hamiltona (24)
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Kimberly Wyatt (27) u subotu je potvrdila navode da se Pussycat Dolls raspadaju. Djevojke su nedavno završile svjetsku turneju, a sad će se posvetiti svojim karijerama.
- Uzimamo predah od benda te ćemo neko vrijeme raditi na svojim projektima - rekla je Kimberly i otkrila kako je u posljednje vrijeme radila na svojoj modnoj liniji. Izvori bliski bendu otkrivaju kako se iza raspada kriju razmirice između pjevačica. Navodno su ostale djevojke ljubomorne na Nicole Scherzinger (31). Djevojka Lewisa Hamiltona u posljednje vrijeme se često pojavljuje u medijima, a njezin status u medijima navodno je zasmetao donedavnim kolegicama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • opera 30.08.2009.

    to po meni i nije bila grupa,jer osim sta im je vecina pisama bila obrada,samo je nicole pjevala a ove ostale ka gole lutke stoje iza nje,to po meni nije bilo fer,jer je to izgledalo ko da su joj plesačice a ne partnerice... da sam ne njihovom mjestu ja bi je jos davno odj..

  • user_33155 30.08.2009.

    Napokon... Hajde mElody Thornton... osvoji ljestvice... inače slušam grupu, al svim fanovima na službenoj stranici nikki je stvarno dosadila

  • etoTako 30.08.2009.

    ma znaju i druge cure pjevat...baš sam se iznenadila kad sam vidla stare snimke grupe, još dok je i carmen electra bila s njima...tad nicole još nije bila toliko upečatljiva...nije mi jasno ko je nju tak proguro..lijepa je, ali mislim da joj i druge cure iz benda mogu parirat...neke više, neke manje, al zaslužile su i one šansu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare