To je to što me zanima!

Pustili prvu dokaznu snimku, Heard priznala da je fizički napala Deppa: Ti si jeb*na beba

Razgovor bivših supružnika snimio je Depp, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku vrijeđati ga i udarati rukama, ali i drugim opasnim predmetima
Vidi originalni članak

Na sudu 20. travnja glumac Johnny Depp (58) svjedočio je protiv bivše supruge Amber Heard (35). Nakon njegovog podužeg izlaganja u sudnici se pustila i audiosnimka na kojoj glumica priznaje kako je fizički napala bivšeg muža, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razgovor bivših supružnika snimio je Depp, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku vrijeđati ga i udarati rukama, ali i drugim opasnim predmetima. 

Ovo je bilo prvi put da su okupljeni na sudu mogli čuti njezin glas, s obzirom na to da će Heard svjedočiti nakon Deppa. 

GLUMAC IZNIO NIZ OPTUŽBI FOTO Dokazi sa suda Deppa i Heard: 'Prvo je bio šamar, a onda daljinski ili čaša u glavu'

- Nisam te lupila. Žao mi je što ti nisam dala pošteni šamar. Ja sam te udarala, ne lupila - rekla je Amber na snimci, a glumac je dodao: 

- Nemoj mi govoriti kakav je osjećaj kada te netko lupi. 

- Bio si u mnogim svađama, tu si već duže vrijeme. Nitko te nije lupio. Dobio si udarac. Žao mi je što sam te udarila tako. Nisam sigurna kakvi su mi bili pokreti ruke, ali nisam te ozljedila, ti si dobro - vikala je Amber na snimci. 

- Ti si jeb*na beba. Odrasti Johnny - dodala je. 

Kada je Depp na snimci rekao da je to bio fizički napad, Heard je dodala: 

- Da, fizički sam te napala. 

Naime, radi se o napadu koji se dogodio dok su živjeli u Australiji, a glumica i bivša supruga u audiosnimci priznaje da je Johnnyja Deppa udarila vratima od wc-a u glavu. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Nap* 21.04.2022.

    I ona je kriva

  • barica_30 21.04.2022.

    Rekao bi covjek da su mu godine trebale donijeti zrelost i mudrost, pa ju s prvim fizickim i verbalnim obracunom sprašiti van i prekinuti vezu. Ali ne, on se s divljakusom jos i ozenio... E, moj Johnny...

  • sircus 21.04.2022.

    sta veljaca veli za ovo?koji je ovo lik da nije napravio belaj,svaka mu cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare