Show

Komentari 31

Pustili prvu dokaznu snimku, Heard priznala da je fizički napala Deppa: Ti si jeb*na beba

Pustili prvu dokaznu snimku, Heard priznala da je fizički napala Deppa: Ti si jeb*na beba

Razgovor bivših supružnika snimio je Depp, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku vrijeđati ga i udarati rukama, ali i drugim opasnim predmetima

Na sudu 20. travnja glumac Johnny Depp (58) svjedočio je protiv bivše supruge Amber Heard (35). Nakon njegovog podužeg izlaganja u sudnici se pustila i audiosnimka na kojoj glumica priznaje kako je fizički napala bivšeg muža, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO: 

Razgovor bivših supružnika snimio je Depp, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku vrijeđati ga i udarati rukama, ali i drugim opasnim predmetima. 

Ovo je bilo prvi put da su okupljeni na sudu mogli čuti njezin glas, s obzirom na to da će Heard svjedočiti nakon Deppa. 

- Nisam te lupila. Žao mi je što ti nisam dala pošteni šamar. Ja sam te udarala, ne lupila - rekla je Amber na snimci, a glumac je dodao: 

- Nemoj mi govoriti kakav je osjećaj kada te netko lupi. 

- Bio si u mnogim svađama, tu si već duže vrijeme. Nitko te nije lupio. Dobio si udarac. Žao mi je što sam te udarila tako. Nisam sigurna kakvi su mi bili pokreti ruke, ali nisam te ozljedila, ti si dobro - vikala je Amber na snimci. 

- Ti si jeb*na beba. Odrasti Johnny - dodala je. 

Kada je Depp na snimci rekao da je to bio fizički napad, Heard je dodala: 

- Da, fizički sam te napala. 

Naime, radi se o napadu koji se dogodio dok su živjeli u Australiji, a glumica i bivša supruga u audiosnimci priznaje da je Johnnyja Deppa udarila vratima od wc-a u glavu. 

Najčitaniji članci