To je to što me zanima!

Putinova zagovornica došla na crveni tepih s brkovima, otjerali su je zbog natpisa na torbici

U ime žena Rusije želim izraziti svoj stav. Želim reći da smo diskriminirane. Sve moramo braniti svoja prava! Barem pravo da nas ne gledaju! Sama žena je simbol života, mira i ljubavi, rekla je Victoria Bonya
Vidi originalni članak

Influencerica, manekenka i glumica Victoria Bonya (42) koja podržava Vladimira Putina (69) izbačena je sa filmskog festivala u Cannesu.  Pojavila se u crnom odijelu i bijeloj košulji te naslikanim brkovima na licu. No, najviše pozornosti privukla je torbicom na kojoj je bilo ispisano što se događa u svijetu. To je ujedno i pravi razlog zašto je prisilno morala napustiti crveni tepih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas sam izbačena s crvenog tepiha filmskog festivala, što mi se još nikad u životu nije dogodilo. Da, vjerojatno je potrebno puno hrabrosti izaći s takvom porukom u javnost - rekla je Victoria.

Zahvalila se svojim 'pomoćnicima' na provokativnoj slici pa je otkrila zašto se odlučila tako odjenuti.

- Naravno, izbacili su me s crvenog tepiha filmskog festivala zbog mog imidža i torbice koja je prenijela vrlo važnu poruku javnosti. To sam učinila kako bih podržala sve žene - objasnila je Bonya.

PAMTI ŠALJIVU ANEGDOTU Eva Longoria nosila je haljinu od 280 kuna na svom prvom Filmskom festivalu u Cannesu

Nije objasnila zašto se u ime Ruskinja 'zamaskirala' u gusara Jacka Sparrowa iz filmova 'Pirati s Kariba', ali se pretpostavlja da je simbolika u tome da se treba boriti kao što se Jack borio za Karipsko more. S druge strane, neki nagađaju da je samo htjela podržati Amber Heard u sudskom sporu s bivšim suprugom Johhnyjem Deppom, koji je utjelovio Sparrowa u filmu. 

- U ime žena Rusije želim izraziti svoj stav. Želim reći da smo diskriminirani. Svi moramo braniti svoja prava! Barem pravo da nas ne gledaju! Sama žena je simbol života, mira i ljubavi. Molim vas, vodite nas tim putem! - rekla je Victoria.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sircus 23.05.2022.

    dobra...

  • 23.05.2022.

    Trebala je usput podijeliti i letke s pojašnjenjem, više sliči Groucho Marx-u nego Jack Sparrow-u, lol...

  • 23.05.2022.

    Ja sam valjda glup pa ne znam tko je ta😵‍💫

Komentiraj...
Vidi sve komentare