To je to što me zanima!

R. Huntington Whiteley: Nekad sam izgledala kao ružna Betty

Model i glumica otkrila je da je kao tinejdžerica izgledala neugledno kao i glavna junakinja 'Ružne Betty'. Na audicije je išla u trenirkama, dlakava i s tonom šminke na licu
Vidi originalni članak

Rosie Huntington Whiteley (24) nije oduvijek izgledala tako dražesno kao danas, pišu britanski mediji. Manekenka Victoria's Secreta izjavila je da je kao tinejdžerica izgledala neugledno poput glavne junjakinje američke serije 'Ugly Betty' (Ružna Betty).

- Nalikovala sam na ružnu Betty kada sam imala 15 godina - izjavila je Rosie za američki časopis Harper's Bazaar čiju najnoviju naslovnicu krasi.

Dodala je da je na castinge dolazila u trenirkama, dlakava, s tonom make-upa i steznikom. No otad su se stvari potpuno promijenile, postala je model rublja Victoria's Secreta te Prade i Burberryja. Proglašena je i najseksi ženom na svijetu prema izboru časopisa za muškarce kao što su Maxim i FHM. U srpnju ove godine našla se na trećem mjestu ljestvice 20 najseksi modela. Manekenka je trenutačno u vezi s jednim od najseksi muškaraca na svijetu, britanskim glumcem Jasonom Stathamom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • beebee 23.11.2011.

    vjeroovat ću kad vidim opipljive dokaze. subjektivna procjena vlastite fizičke privlačnosti je sve samo ne relevantna!

  • Bloom_1 23.11.2011.

    Da nema hrpu ljudi koji brinu za njen izgleda i sada bi izgledala kao Ružna Betty.

  • 1skrlet 23.11.2011.

    A nedavno ju je vasa kolegica novinarka Ivana nazvala debelom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare