To je to što me zanima!

R. Kellyju do 30 god. zatvora, suočili ga s 11 novih optužbi

Nove optužnice se nižu protiv R. Kellyja za zlostavljanje žrtava, od kojih su neke maloljetne. Čeka ga kazna i do trideset godina zatvora. Pjevač demantira sve kao i dosad
Vidi originalni članak

Američki pjevač Robert Sylvester Kelly (52), poznatiji pod umjetničkim imenom R. Kelly, dobio je 11 novih optužbi za seksualno zlostavljanje žrtava u dobi od 13 do 16 godina u Illinoisu. Te optužbe bi ga mogle koštati do 30 godina zatvora, od čega su četiri za teški kazneni seksualni napad, najozbiljnije krivično djelu u državi Illinois, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počinjena djela nose obaveznu kaznu od šest do trideset godina zatvora, i dosad su najozbiljnija djela s kojima se reper suočio. U veljači je optužen za prethodni slučaj s deset točaka optužnice za seksualno zlostavljanje četiri žrtve od kojih su tri maloljetne, ali jamčevina je plaćena pa je R. Kelly ponovno na slobodi. Teba se pojaviti na sudu 6. lipnja. Nije poznato da li su iste žrtve u pitanju, prenosi Metro.co.uk.

Deseci žena su se pojavile tokom godina tvrdeći da ih R&B zvijezda zlostavlja. 

BIZARAN RAZLOG Odvjetnici R. Kellyja o njegovu nedolasku na sud: Nepismen je

Kellyjev odvjetnik je potvrdio da je obaviješten o novim optužbama, ali da još nije pregledao dokumentaciju.

- Vidjet ćemo optužbe i postupit ćemo u skladu s tim. Znam samo da je nešto staro, od prije nekoliko godina - rekao je odvjetnik. 

Pjevač je demantirao sve optužbe, a bori se na sudu i s bivšom suprugom Andreom Lee oko alimentacije. U ožujku je također završio u zatvoru zbog neplaćanja više od milijun kuna alimentacije, ali je ipak nakon nekoliko dana pritvora pušten na slobodu. 

Njegov zastupnik je tada rekao kako je pjevač u mogućnosti platiti do 400 tisuća kuna, ali ne i cijeli iznos jer nije bio u mogućnosti raditi. 

- Obećavam vam, izvući ćemo se iz ovoga, to je sve što mogu trenutačno reći - rekao je R. Kelly pri izlasku iz pritvora obožavateljima koji su ga tada čekali. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bosanac 31.05.2019.

    I mene muci sa svojim pjevanjem, mogao sam ga prijaviti...

  • smilodon 31.05.2019.

    treba ga staviti 24 sata na neku mehaničku spravu, za razbibrigu! da mu malo razbije .....brigu!

  • DominikLivakovic1 31.05.2019.

    30? Malo za ovog bolesnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare