Obavijesti

Show

Komentari 15

R. Kellyju do 30 god. zatvora, suočili ga s 11 novih optužbi

R. Kellyju do 30 god. zatvora, suočili ga s 11 novih optužbi
7

Nove optužnice se nižu protiv R. Kellyja za zlostavljanje žrtava, od kojih su neke maloljetne. Čeka ga kazna i do trideset godina zatvora. Pjevač demantira sve kao i dosad

VIDEO

Američki pjevač Robert Sylvester Kelly (52), poznatiji pod umjetničkim imenom R. Kelly, dobio je 11 novih optužbi za seksualno zlostavljanje žrtava u dobi od 13 do 16 godina u Illinoisu. Te optužbe bi ga mogle koštati do 30 godina zatvora, od čega su četiri za teški kazneni seksualni napad, najozbiljnije krivično djelu u državi Illinois, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Počinjena djela nose obaveznu kaznu od šest do trideset godina zatvora, i dosad su najozbiljnija djela s kojima se reper suočio. U veljači je optužen za prethodni slučaj s deset točaka optužnice za seksualno zlostavljanje četiri žrtve od kojih su tri maloljetne, ali jamčevina je plaćena pa je R. Kelly ponovno na slobodi. Teba se pojaviti na sudu 6. lipnja. Nije poznato da li su iste žrtve u pitanju, prenosi Metro.co.uk.

Twitter

Deseci žena su se pojavile tokom godina tvrdeći da ih R&B zvijezda zlostavlja. 

Odvjetnici R. Kellyja o njegovu nedolasku na sud: Nepismen je
Odvjetnici R. Kellyja o njegovu nedolasku na sud: Nepismen je

Kellyjev odvjetnik je potvrdio da je obaviješten o novim optužbama, ali da još nije pregledao dokumentaciju.

- Vidjet ćemo optužbe i postupit ćemo u skladu s tim. Znam samo da je nešto staro, od prije nekoliko godina - rekao je odvjetnik. 

Pjevač je demantirao sve optužbe, a bori se na sudu i s bivšom suprugom Andreom Lee oko alimentacije. U ožujku je također završio u zatvoru zbog neplaćanja više od milijun kuna alimentacije, ali je ipak nakon nekoliko dana pritvora pušten na slobodu. 

Singer Robert Kelly, known as R. Kelly, appears in a booking photo provided by the Chicago Police Department in Chicago

Njegov zastupnik je tada rekao kako je pjevač u mogućnosti platiti do 400 tisuća kuna, ali ne i cijeli iznos jer nije bio u mogućnosti raditi. 

- Obećavam vam, izvući ćemo se iz ovoga, to je sve što mogu trenutačno reći - rekao je R. Kelly pri izlasku iz pritvora obožavateljima koji su ga tada čekali. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin