To je to što me zanima!

R. Sopek i V. Pokos su najbolje studentice na fakultetima

Renata se puno puta ustala u 5 ili 6 sati kako bi sve stigla naučiti, dobro organizira vrijeme. Vlatka je studentica turističkog i hotelskog menadžmenta i na studiju uživa
Vidi originalni članak

Prava sam štreberica. Nedostaje mi slobodnog vremena, ali kad se nečeg primim, moram to dovesti do perfekcionizma, kaže Renata Sopek (34).
TV voditeljica je na Visokoj školi za komunikacijski menadžment među najboljim studentima. U indeksu je skupila same petice. 


- Stresno mi je i naporno jer uz studij i radim. Puno puta sam se ustala u 5 ili 6 sati kako bih sve stigla naučiti jer tada odlično funkcioniram - kaže Renata.

Dodaje da uz televizijski posao radi na još nekoliko projekata, ali stiže na sve obveze jer je dobro organizirala vrijeme. Za nju, kaže, ne postoji najteži predmet jer su joj svi podjednako zanimljivi.

- Neke od profesora poznajem od prije, ali nikad nisam tražila protekcije. A nitko od kolega studenata nije mi predbacivao da se švercam jer sam poznata - tvrdi Renata.

I njezina kolegica Vlatka Pokos (44) odlična je studentica turističkog i hotelskog menadž­menta. Postala je brucošica u 42. godini i kaže da na ovom fakultetu uživa, dok joj se na studiju prava, koji je upisala poslije srednje škole, nije svidjelo.

- Profesori su bili jako arogantni i distancirani u tom starom sistemu i nisam bila zadovoljna načinom rada - kaže Vlatka Pokos.

Najviše se plašila matematike, ali je i nju bez problema položila. Turizam je odabrala jer u njemu vidi budućnost Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • shasa 14.07.2014.

    Joj koje su to studentice, majko mila, mogu bit mame onima koji redovno studiraju, pa s kim se druže tamo, s klincima!? razumijem ljude koji se kasnije žele prekvalificirati pa idu na tečajeve radi posla al ove sad idu studirati pod stare dane, smiješno,i sad su najbolje studentice! mi koji smo redovno studirali dobro znamo što je studentski život, kolike su to neprospavane noći, ostaviš kičmu na faksu i opet si samo prosječan (barem ja) ! zamisli Vlatku sa svojim Dolce Gabana kompletima među prosječnim studenticama koje jedva imaju za koju kavu!

  • jele112 08.05.2014.

    Svaka čast svakom, ali kud ćeš studirat sa 40? Pa ako nisam završila faks onda kad sam trebala bome neću ga upisat ni sa 40!

  • alladin_1 08.05.2014.

    haha..ova Sopekica je toliko.. da ne kažem što...da čak i priča kako profesore poznaje od prije..:)) ovo su školice koje svaki magarac diplomira samo ako plati. Slučajno sam imao u rukama program za engleski jezik- doslovno to je program engleskog iz moje OSNOVNE škole, prilozi i pridjevi..itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare