To je to što me zanima!

R. Williams zarastao u bradu i odustaje od turneje

Glazbena karijera Robbieja Williamsa gotovo se ugasila. Nedavno je viđen u šetnji. Bio je neprepoznatljiv
Vidi originalni članak

Glazbena karijera Robbieja Williamsa gotovo se ugasila. Nedavno je viđen u šetnji. Bio je neprepoznatljiv. Zarastao u bradu i teži 15 kilograma. Najavio je da neće uskoro na turneju, a od novog albuma ove godine neće biti ništa. Opušta se u vili u L.A-u.
- Sve više razmišljam o napuštanju svijeta showbizza. Sad sam izvan toga i sviđa mi se mirniji život. Možda nešto i snimim, ali na pozornici me nećete vidjeti. O novom albumu ne razmišljam - rekao je. Napustio je Take That 2005. i krenuo u solo karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • groodanje 10.01.2008.

    Kujtime, nauči prvo gramatiku pa me vrijeđaj koliko god želiš. BTW na prijemnom na filozofskom fakultetu moraš znati podatak ovogtipa. Hvala! (KOLKO......IZDO.... ???!) treba li što više komentirati

  • KujtimShalja 10.01.2008.

    opća kultura!!!! Majmune opća kultura je znati ko je napisao Zeko i potočić, a ne kolko je solo albuma izdo Robi faking viliams

  • groodanje 10.01.2008.

    ???! 2005? Kada li je prije uspio izdati sve te puste albume u samo dvije godine???! Draga novinarko dotični je napustio grupu 1995 !!!!! Dakle, ovo mu 13-esta godina solo karijere. OPĆA KULTURA !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare