To je to što me zanima!

R. Zellweger glumit će u trećem nastavku filma o Bridget Jones

Jedini glumac koji se još nije izjasnio želi li glumiti u trećem nastavku jest Hugh Grant. Uvjet glumice za sudjelovanje u filmu bio je da se ne mora previše udebljati
Vidi originalni članak

Službeno je potvrđeno. Snima se treći nastvak filmskog hita 'Dnevnik Bridget Jones' a najomiljeniju britansku filmsku junakinju bez sreće u ljubavi još jednom će glumiti Renee Zellweger (42). Američka glumica imala je samo jedna uvjet a to je da za snimanje novog nastavka ne treba nabaciti previše kilograma.

Jedini glumac koji se nije izjasnio želi li glumiti u novom nastavku je Hugh Grant (50), no pošto je njegova uloga jedna od glavnih malo tko sumnja u to da Grant nije dao pozitivan odgovor.

A o čemu će se  raditi u trećem dijelu? Colin Firth šapnuo je britanskim medijima da Bridget i Mark neće moći imati djece zbog ćega će Bridget napraviti veliku pogrešku i vratiti se ženskarošu Danielu Cleveru samo da zatrudni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • znatiželjna_2 15.08.2011.

    da je ostalo na prvom filmu, bilo bi sasvim dovoljno, ovaj treći će biti daleko od orginalne Bridget.

  • PROVOKATOR_7 14.08.2011.

    Ona će se još i razboliti sa tom ulogom. Udebljaj se, smršavi, udebljaj se, smršavi.... I to sve u par mjeseci. I nije lako biti glumac, a ja mislila to je sve glamur:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare