To je to što me zanima!

Rachel, Monica i Phoebe opet zajedno: 'Tresem se od sreće'

Obožavatelji 'Prijatelja' koji se još uvijek nadaju povratku popularne TV serije u deliriju su pisali komentar za komentarom
Vidi originalni članak

Glumica Courteney Cox (55) koja se proslavila ulogom Monice u kultnoj seriji 'Prijatelji' proslavila je 55. rođendan u dobro poznatom društvu bivših kolegica iz serije, Jennifer Aniston (50) koja je igrala Rachel i Lise Kudrow (55) u ulozi nezaboravne Phoebe. Cox je objavila rođendanski selfie i oduševila pratitelje. 

- Koliko imam sreće da mogu proslaviti rođendan s ove dvije? Volim vas, cure. Jako - napisala je Courteney. 

Obožavatelji 'Prijatelja' koji se još uvijek nadaju povratku popularne TV serije u deliriju su pisali komentar za komentarom.  

'Srce će mi eksplodirati', 'Tresem se od sreće, ovo je divno', 'Cure, želite li nam nešto poručiti ovom fotkom?', pisali su fanovi na Instagramu. 

Iako 'Prijatelji' imaju vojsku obožavatelja, serija se nije oduvijek svima sviđala. Tako je primjerice Jerry Seinfeld (65) bjesnio nakon što su 1994. godine 'Prijatelji' krenuli s emitiranjem, tvrdeći kako je serija u principu 'Seinfeld' sa zgodnijim glumcima te da nisu donijeli baš ništa novo.  

NA DANAŠNJI DAN 24 godine od prve epizode: Evo gdje su kultni 'Prijatelji' danas

Možda je Jerry bio u pravu, ali šestorka s Manhattana u rekordnom roku osvojila je cijeli svijet. Već od prve epizode, koju je pratilo 22,5 milijuna ljudi, producenti su znali da imaju hit, koji je dočekao punih deset sezona. Sad, 15 godina nakon završetka prikazivanja, vidljivo je koliki su trag ostavili na televiziji.

 

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Brick 17.06.2019.

    Lisa nije puna botoxa kao ove dvije i zato izgleda kao da ima 70 godina.

  • Nivi_1 16.06.2019.

    Sta su napravile od sebe! Ko tri maskote!

  • 16.06.2019.

    nema ništa od ponovnog snimanja ove serije

Komentiraj...
Vidi sve komentare