To je to što me zanima!

Rađa pokazala isklesano tijelo: 'Izgledaš kao da imaš dvadeset'

Mnogi se slažu kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i duplo mlađe. Uvijek dotjerana Viktorija ne ustručava se pokazati kako izgleda i kada nije 'tip top'
Vidi originalni članak

Bivša Miss Dalmacije i bivša druga pratilja Miss Hrvatske Viktorija Rađa (43) na društvenim mrežama često objavljuje fotografije bez šminke, ali i fotke na kojima pokazuje isklesano tijelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznata po tome da vodi računa o svom izgledu, a svakodnevni treninzi i zdrava prehrana nisu joj strani, Viktorija je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a pratitelji su nizali komplimente ispod objave. 

Dalmatinka je ovaj put pozirala u plavom bikiniju grčkog brenda kupaćih kostima Jade V. Tales koji je sve popularniji među influencericama. 

RAĐA OBJAVIO FOTKU SVADBE Dino i Viktorija slave godišnjicu: Prije 19 godina mi je rekla 'da'

- Pa ti izgledaš kao da imaš dvadeset godina. Svaka čast - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Mnogi se slažu kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i duplo mlađe. Uvijek dotjerana Viktorija ne ustručava se pokazati kako izgleda i kada nije 'tip top'.

A za vrijeme karantene Viktorija je na društvenim mrežama podijelila kako joj nokti nisu bili u savršenom stanju. Tada su u Hrvatskoj bili zatvoreni svi obrti koji nemaju veze s hranom, a između ostalog i kozmetički saloni. Nemogućnost odlaska na manikuru i pedikuru teško je pala brojim Hrvaticama. Rađa je tada pokazala neuređene nokte, a čini se kako je sama bila prisiljena ukloniti postojeći gel i pričekati termin kod kozmetičarke. 

Inače, Viktorija je u braku s bivšim hrvatskim košarkašem Dinom Rađom (53) s kojim ima dva sina: Roka (17) i Nika (11). Viktorija je Dina očarala pri prvom susretu u jednom zagrebačkom restoranu. Par je bračne zavjete izmijenio 20. kolovoza 2001. godine na dvadeset metara dugoj jahti Duje usidrenoj pokraj otoka Korčule. Dinu je vjenčani kum bio Petar Grašo (44), a Viktorijina kuma bila je njezina dugogodišnja prijateljica iz školskih klupa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Trump Jong Un 21.09.2020.

    Dobra je bila u plesu sa zvijezdama i Rađa je bio dobar, mislim ubijao pogledom

  • EnnaBella 21.09.2020.

    Daleeeekoooo je ona...od cure od 20 godina!!! Vide joj se 40 i koja..bez obzira koliko vježbala, gladovala i..posjećivala liječnike sa hijaluronom/botoxom...u šprici...👎👎

  • 21.09.2020.

    Bez šminke je "prekrasna".

Komentiraj...
Vidi sve komentare