To je to što me zanima!

Rađa pokazala stariju sestru, raznježila fotkom iz djetinjstva

Supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, a njezinu sestru Mihaelu rijetko viđamo
Vidi originalni članak

Ona me voli bez obzira na sve. Dobra, loša, ljuta, tužna, vesela, debela, mršava, lijepa ili gruba. Ona me trpi, ona me zna. Još me trpi sto godina, napisala je na Instagramu Viktorija Rađa (43) uz fotografiju sa svojom sestrom Mihaelom Đonlić

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe (53) na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, a njezinu sestru rijetko viđamo.

Viktorija je tako objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva i sestri zaželjela sretan 48. rođendan. Objavila je potom i nekoliko fotografija sa slavljenicom na 'Instagram Storyju' i pokazala kako Mihaela danas izgleda.

Premda žive u različitim gradovima, Viktorija i Mihaela jako su povezane. Kada su u Splitu najčešće se druže s prijateljicama, među kojima su televizijske voditeljice Marijana Batinić (40) i Petra Nižetić Mastelić (39). 

POHVALILA SE Dino Rađa ženi Viktoriji donosi ruže: Čime sam to sve zaslužila?

- Živjela sam u Ateni, u prekrasnom Zadru, u Zagrebu kad sam se bavila pjevanjem i nekako sam naučila i shvatila da je moj dom gdje je moja obitelj. Međutim, normalno da mi Split fali, kome ne bi? To je najlipši grad na svitu! No, jako sam sretna u Zagrebu. Zagreb je čudo - rekla je ranije Viktorija, koja već neko vrijeme s obitelji živi u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StjepanValjak 26.02.2021.

    be bi ih htio sresti u mraku

  • ARMADA10 26.02.2021.

    Kodaa samo ti imaš fotke crno bijele 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare