To je to što me zanima!

Rada u svom stilu odbrusila Stefani: 'Ti si dijete drogirana'

Rada Vasić gledatelje je osvojila iskrenim komentarima i smiješnim izjavama, a tijekom zadnjeg razgovora sa Splićankom Stefani nadmašila je samu sebe
Vidi originalni članak

Dok su Rade Vasić i Stefani Banić pričali o znakovima koje Ervin Mujaković iz Big Brother kuće šalje Splićanki putem kamera, u razgovor se uključila i Rada koja uvijek ima nešto za dodati.

Stefani je u jednom trenutku počela vrištati u svom stilu jer joj nije bilo jasno kako nikad ne vidi kad Ervin napravi srce za nju, a Radi njezino vrckasto ponašanje jednostavno nije bilo jasno.

- Ti si dijete drogirana. Samo sjediš, pušiš, gledaš se i šminkaš se. Idi mi bolje napravi jednu kavu. Vidi drogirane - rekla joj je.

Stefani je Radu na to izgrlila i izljubila i našalila se da će joj napraviti kavu, ali i staviti malo droge u nju.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Tamara34 02.10.2015.

    Ova obitelj Vasić je zakon pogotovo Rada.Svaka im čast!

  • kung fu panda 01.10.2015.

    ja stvarno mislim da ova cura ima zdravstvene probleme blaži oblik šizofrenije ili neki biopolarni poremečaj

  • vanilijica 01.10.2015.

    Rada je super s komentarima i zapažanjima.Nasmijem joj se ali skoro svaki put je u pravu. Rade glumi glavu obitelji ali ćini mi se da Rada vodi glavnu riječ. Stefani je luda ko šiba, Nema ni malo ženstvenosti niti kulture. Ponaša se gore neko neki muškarci. Trebalo bi Radu malo pustit unutra kad njezini sinovi izađu da ona napravi reda među ukučanima.Brijem da bi prvo Zoricu dovela u red pa onda ovu babuskaru Vesnu a svi drugi bi dobili prema zasluzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare