To je to što me zanima!

Radcliffe: Pio sam svaki dan jer sam se bojao neuspjeha

Bojao sam se da neću imati uspješnu karijeru i da ću završiti na listama 'Gdje su oni sad', priznao je glumac najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Harryja Pottera
Vidi originalni članak

Prije dvije godine priznao je da je imao problema s alkoholom već kao 18-godišnjak. Daniel Radcliffe (24) opijao se sam kod kuće kako pijan ne bi vani izazvao incident, a zbog velikih količina alkohola znao se i onesvijestiti. 

Glumac, najpoznatiji po ulozi Harryja Pottera, u najnovijem intervjuu priznao je da se na setovima filma o spomenutom čarobnjaku često znao pojaviti pijan od dana ranije. Kako je rekao, alkohol mu je pomagao da se lakše nosi sa slavom i mogućim neuspjehom. 

- Bojao sam se da neću imati uspješnu karijeru, da će mi se svi smijati i da ću završiti na listama 'Gdje su oni sad' - priznao je glumac.  

Poslije filmova o Harryju Potteru, Radcliffe je dobio uloge u filmovima 'Žena u crnom' i 'Ubij svoje najdraže'. Daniel kaže da je sve manje onih koji ga prepoznaju samo kao Harryja Pottera. Sve je više onih koji ga znaju po pravom imenu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 17.06.2014.

    samo se vi rugajte.ima puno 'neslavnih' koji isto to rade jer se nemogu nositi sa vlastitim stresovima i strahovima.jedno je otić van i napit se ko deva...ali kad već ovako proračunato piješ sam doma,poskrivečki,da te nitko ne vidi i da ne napraviš sranje to onda nije samo alkoholizam,tu je nešto puno dublje što treba na vrijeme prepoznati i liječiti.govorim iz osobnog iskustva.tko nije prošao-ne zna.

  • zeko0007 16.06.2014.

    šokatno, jadan dečko, počet ću piti zbog njega

  • smilodon 16.06.2014.

    ko je ovaj tip?

Komentiraj...
Vidi sve komentare