To je to što me zanima!

Rade: Kćeri mi više nisu u bolnici, jedva ih čekam vidjeti

Šerbedžija se jako zabrinuo zbog svojih kćeri. Milica (17) je u utorak završila u pulskoj bolnici jer se otrovala hranom, a Lucija (41) je nedavno slomila kuk
Vidi originalni članak

Milica Šerbedžija (17) prekjučer na odmoru u Istri otrovala se hranom, a zbrinuli su je u pulskoj bolnici. Najmlađa kći Rade Šerbedžije (68) na liječenju je bila jedan dan.

- Izašla je i sad kreće prema Rijeci, pa će nam se pridružiti u Dubrovniku. Ovo je dobar dan jer iz bolnice su pustili i Luciju - rekao nam je Rade Šerbedžija.

Glumac je trenutačno sa suprugom Lenkom (44) u Dubrovniku. Dodao je kako Miličino trovanje nije bilo opasno i da se sad osjeća dobro. Liječnike će još neko vrijeme viđati Šerbedžijina najstarija kći Lucija (41), koja se spotaknula na psa na otoku Silbi, pala na beton i slomila kuk. Iz ortopedske klinike u Lovranu, gdje su je operirali, pustili su je nakon deset dana, ali rehabilitacija će trajati najmanje tri mjeseca. Hoda sa štakama. Trebala je snimati film s ocem i bratom Danilom (43), no to je sad upitno.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 29.08.2014.

    Pala preko psa, a ova otrovana hranom....da nije ipak alkohol u pitanju?

  • kung fu panda 28.08.2014.

    loše ljeto za obitelj Šerbeđija

  • Strašni Tom 28.08.2014.

    A to je onaj lik što je nakon rata postao veliki Hrvat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare