To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija: Čašu dobrog vina popijem tek kad padne noć

Glumac je trenutno okupiran svojim unucima, a 30. prosinca će dobiti još jednog. Tvrdi da nikad nije držao predavanja nasljednicima jer svatko treba pronaći svoj put i vjerovati u znanje koje stječe
Vidi originalni članak

Glumac je ispričao kako uopće ne razmišlja o odlasku u mirovinu.

- Nisam lud da bih stao. Još mogu mijenjati sve, pa i svoje navike - rekao je Rade Šerbedžija (71). Tvrdi da je jedan od onih ljudi koji uvijek daju nova značenja te rasporede. Šerbedžija sada po danu pije samo vodu.

- Tek kad padne noć, popijem čašu vina ili dobar viski - istaknuo je.

Glumac je rekao da to čini kako bi iznenadio sebe i vidio može li s istom strašću piti običnu vodu, a ne kako bi smanjio količinu alkohola u krvi.

Šerbedžija je trenutačno okupiran unucima i 30. prosinca dobit će još jednog. Tvrdi da nikada nije bio otac, a sada nije ni djed koji drži predavanja svojim nasljednicima. 

- Ne dajem savjete, niti sam slušao savjete u mladosti mnogo. Zato ih ne namećem ni drugima. Svaki čovjek treba pronaći svoj put. Treba se učiti od divnih ljudi, sjajnih, boljih, i da se vjeruje u ono što se stječe - zaključio je Šerbedžija, koji je nedavno predstavio svoju autobiografiju 'Poslije kiše'.

Družio se s oduševljenim fanovima, potpisivao im svoje knjige i strpljivo se fotografirao.

- Nisam književnik pa nemam neki plan kad se bavim pisanjem - rekao je tada. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • DanijelaOpašić 01.07.2018.

    Malo je tako divnih i plemenitih ljudi! Hvala ti što postojiš i što možemo uživati u tvojim knjigama i ulogama!

  • Puta Madre 18.12.2017.

    A tro boce lošeg dok ne padne noć

  • MINISTAR_3 18.12.2017.

    Neznam čim njega vidim odmah se sjetim onog Pervanovog uradka,"Rade u bunaru" - još uvijek daje znakove živojta...Rade brate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare