To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija u Londonu je pjevao u spomen T. Proeskom

Koncert je trajao sat i pol vremena, ali nisam otpjevao niti jednu njegovu pjesmu. Toše je momak kojeg ću pamtiti po maestralnim interpretacijama, rekao je Rade
Vidi originalni članak

Rade Šerbedžija (66) pjevao je na druženju u čast i sjećanje na tragično preminulog makedonskog pjevača Tošu Proeskog.

Koncert za Tošin 32. rođendan u Londonu je organiziralo makedonsko društvo 'Krug'.

- Koncert je trajao sat i pol vremena, ali nisam otpjevao niti jednu njegovu pjesmu. Toše je momak kojeg ću zauvijek pamtiti po maestralnim interpretacijama. Jako sam ga volio i suosjećam s njegovom obitelji zbog njegove tragične smrti - izjavio je Šerbedžija po povratku iz Londona. U kulturni centar 'Study Society' došli su engleski akademici i umjetnici, a među uzvanicima bio je i Tošin producent Andy Wright koji je između ostalog radio s Eurythmics, Simply Redom i Lucianom Pavarottijem. Šerbedžiju je u Londonu pratio njegov bend Zapadni kolodvor, a posebna gošća koncerta bila je mlada makedonska pjevačica Tanja Tzarovska. Zajedno su otpjevali pjesmu 'Zajdi, zajdi'.
Rade je također 2011. godine s Vlatkom Stefanovskim nastupio na otvorenjuTošine Spomen kuće u Kruševu

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 30.01.2013.

    Bolje da nije pjevao. Pjeva lošije nego što glumi. A i to radi loše, uvijek isto: stisne sjetne oči, nakrivi glavu i zapali cigaretu.

  • hercegovac 28.01.2013.

    Matan je ljudina uvijek bio :)

  • Kamičko 28.01.2013.

    Koncert nije trajao sat i pol vremena, nego sat i pol (jer u satima se ne izražava npr. težina, nego vrijeme, stoga je sat i pol vremena pleonazam). Ovo čak nije ni osnovna škola, nego IQ iznad 90.

Komentiraj...
Vidi sve komentare