To je to što me zanima!

Radeljakovoj kćeri Pokos nije naštetila: Pravomoćna odluka

Presudu suca da Lana Radeljak (12) zbog knjige Vlatke Pokos nije bila uznemirena niti su joj se rugali vršnjaci potvrdio je zagrebački Županijski sud, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Voditeljica je pravomoćnom presudom oslobođena optužbe da je iznošenjem osobnih i obiteljskih podataka u svojoj knjizi “Život u raju” naštetila maloljetnoj kćeri bivšeg supruga Josipa Radeljaka, piše Večernji list.

Presudu suca Nenada Lukića da Lana Radeljak (12) zbog knjige nije bila uznemirena niti su joj se rugali vršnjaci, što su u svom iskazu naveli stručnjaci, potvrdio je zagrebački Županijski sud. Bivši suprug Vlatke Pokos (43), Josip Dikan Radeljak (69), sada mora snositi troškove sudskog postupka jer je izgubio tužbu. 

Vlatku su zbog knjige “Život u raju” na kaznenom općinskom sudu tužile i Alka Vuica i Snježana Mehun. Kantautorica je izgubila tužbu za klevetu, a Mehun je odustala od nje. U prvom sudskom procesu, koji je Radeljak prije tri godine pokrenuo protiv bivše supruge, Vlatku su teretili da je zlostavljala Lanu. Kad su je u srpnju oslobodili optužbe, Dikan je demonstrativno napustio sudnicu.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • LunaSagacia 23.03.2014.

    Ne vrijeđam nekoga tko to ne zalužuje, zato ću reć' da mi je jedino žao što je debil udaljio malenu od Vlatke, dok je istovremeno strepio od njihove povezanosti. Do danas bi je dijete voljelo više nego njega. Osim što je ljigavac, on je podao i bezvrijedan čovjek, štetan za društvo.

  • Avatar6 03.05.2013.

    diki je primjer da novcima ne možeš kupiti bonton..čovjek je sirovina...

  • marijaterezija2 03.05.2013.

    Drago mi je, jer Radeljak misli da se svijet vrti radi njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare