To je to što me zanima!

Radi nje ostavio ženu, ali nisu dugo izdržali: 'Ovo propuštaš'

Summer ga nije zaboravila, odnosno voli ga s vremena na vrijeme podsjetiti što je izgubio. Pozirala je na krevetu u jednodijelnom kostimu na kojem je pisalo 'Ne, hvala'
Vidi originalni članak

Televizijski kuhar Paul Hollywood (53), koji je hrvatskoj publici poznat kao član žirija u emisiji 'Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar', ostavio je zbog ljubavnice suprugu Alexandru Hollywood

Međutim, pukla je ljubav i sa Summer Monteys-Fullam (24), a onda je nedavno viđen s novom djevojkom. Summer ga nije zaboravila, odnosno voli ga s vremena na vrijeme podsjetiti što je izgubio. Pozirala je na krevetu u jednodijelnom kostimu na kojem je pisalo 'Ne, hvala'. Pratitelji su napisali kako im je drago što zeza Paula.

- Trebala bi to češće raditi. Ne samo radi bivšeg, nego i da nas malo razveseliš. Ali, evo, da vidi blesavac što propušta - poručili su joj. 

Kuhar je krajem prošle godine imao zanimljiv skandal. Pobjesnio je jer su mu prevaranti ukrali fotografije i napravili lažni profil na društvenim mrežama te se javljali nepoznatim ženama, s njima počinjali komunikaciju te se pretvarali da su Paul, koji bi rado htio s njima izaći i upoznati ih.

- Primijetio sam lažni profil s mojim imenom s kojeg se u zadnje vrijeme šalju poruke i pretvaraju se da sam ja. Molim vas, znajte da je ovo moj jedini Facebook profil i da svi drugi profili nemaju veze sa mnom. molim vas da pogledate ima li profil plavu kvačicu (znak da je profil pravi) i prijavite sve one stranice za koje mislite da su lažne. Hvala - napisao je kuhar. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.01.2020.

    To tako završava kad je netko glup pa zbog nečijeg atraktivnog izgleda prevari i ostavi partnera i misli kako zaslužuje nešto bolje od onoga što ima doma. Tko god je dovoljno inteligentan ne ulazi u vezu s nikime tko izgleda atraktivno ili pokušava izgledat atraktivno uz pomoć plastike. To je sve nelojalni švalerski šljam koji te samo košta i vremena i novca dok lažeš sam sebe kako si ti eto neki sretnik koji ima atraktivnu žensku jer to zaslužuje dok drugi jadni samo mogu slinit. A uglavnoj i sline po njoj doslovno još i neki drugi dok ti misliš da je samo tvoja. Puj.

  • kung fu panda 23.01.2020.

    Normalno da nisu izdržali on može eventualno 3 put tjedno ,a njoj treba 3 put dnevno ,a izmedju toga razgovarati mogu o ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare