To je to što me zanima!

Radovan: Ona se pomirila s dečkom, bolje da smo prijatelji

NIŠTA OD ROMANSE Iako je svima bila očita kemija koja se u 'Survivoru' rodila između Radovana i Aleksandre, oni ipak neće započeti ljubavnu vezu, piše Extra
Vidi originalni članak

Između mene i Aleksandre nije bilo seksa na Otoku odbačenih, ali naravno da mi je seks nedostajao. Siguran sam da je nedostajao svima, pogotovo muškarcima, tko god kaže drugačije - siguran sam da laže, rekao je Radovan Stošić (24) za časopis Extra.

Mister Hrvatske za 2010. godinu i Playboyeva zečica iz Makedonije jako su se zbližili tijekom 'Survivora' i svima je bilo očito kako između njih ima kemije. Ipak, svoju ljubavnu priču neće nastaviti nakon povratka u civilizaciju.

- Ona ima dečka s kojim se pomirila vrativši se u Skoplje pa je bolje da ostanemo samo prijatelji. Uvijek će postojati nešto više među nama, ali bolje je ovako. Jedva čekam da ju vidim u civilizaciji i u miru popričam s njom - rekao je Radovan.

Aleksandra je pak izjavila da nije mislila kako će njena veza preživjeti njeno sudjelovanje u showu, ali joj je ipak drago što je ostala s dečkom čije ime ne želi otkriti medijima.

Cijeli članak pročitajte u Extri

Idi na 24sata

Komentari 19

  • biberrr 29.04.2012.

    Ona nije ni prekinula s dečkom,Vlada i Radovan su bili samo avanture.

  • UblehaBa 19.04.2012.

    On je nju 'doradio' u Kostarici.

  • FoxLine7 18.04.2012.

    Ajde, bar donekle korektno, nije udata i nije napravila javni preljub i blud, za razliku od one romanse iz BB-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare