To je to što me zanima!

Rafael Nadal je varao suprugu sa Shakirom? Slavni tenisač pojavio se i u njezinom spotu

Španjolski novinar Martin navodi da je Shakira imala aferu s Nadalom, koji je već tada bio u vezi s današnjom suprugom Mery Xisxom Perelló
Vidi originalni članak

Španjolski mediji tvrde da je Shakira (45) prevarila bivšeg partnera, pjevača Alejandra Sanza (53), s tenisačem Rafaelom Nadalom (36). Kako je objavio španjolski novinar Jordi Martin, pjevačica i jedan od najboljih tenisača današnjice, svoju su navodnu tajnu vezu započeli još 2009. godine. Bilo je to u vrijeme kada je Nadal bio glavna zvijezda u Shakirinom spotu Gypsy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Martin navodi da je Shakira imala aferu s Nadalom, koji je već tada bio u vezi s današnjom suprugom Mery Xisxom Perelló.

Godinu dana nakon zajedničkog spota s Rafaelom, snimila je spot za pjesmu Waka, Waka, u kojoj je glumio Gerard Pique (35), s kojim je kasnije provela 12 godina i dobila dvoje djece.

Podsjetimo, Pique i Shakira prekinuli su u lipnju nakon 12 godina veze. Pjevačica je nogometaša uhvatila u krevetu s drugom ženom.

Poslije prekida je pak viđen s 12 godina mlađom Clarom Chiom Marti, atraktivnom plavušom koja studira odnose s javnošću.

LJUBILI SU SE Gerard Pique s novom curom pojavio se u javnosti! Shakira ljuta: 'Nismo se tako dogovorili'

Strani mediji tvrde da Clara radi za Piqueovu filmsku i TV produkcijsku tvrtku Kosmos, nadzirući posebne događaje. Iako je zaključala svoj profil na Instagramu, ubrzo se pojavio niz njezinih fan stranica. Jedan od profila, koji navodi da ga je Marti autorizirala, prati čak 28 tisuća ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 30.08.2022.

    Sad ima priliku birati i naći si pravog muškarca 💪😁

  • west66 30.08.2022.

    Pique na što si spao?

  • langweilig 30.08.2022.

    Imali su otvorenu vezu, to je poznato. A sad novine stalno o tomo tko je skim. Nebitno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare