To je to što me zanima!

Raffaella tužila Balotellija: Još nije priznao kćer i ne viđa je

Balotelli se na sudu nije pojavio, no njegovi odvjetnici opunomoćeni su govoriti u njegovo ime. Poručuju da će se Mario brinuti o Piji ako ona uistinu je njegovo dijete
Vidi originalni članak

Nogometaš je u lipnju, nakon šest mjeseci veze, zaprosio manekenku Fanny Negueshu (23). Ona je pristala i planiraju vjenčanje. Kćer Piju, koju ima s Raffaellom Fico (26), ne viđa i Fico ga zbog toga proziva putem medija.

Iako je DNK test, na kojem je Mario Balotelli (23) inzistirao, potvrdio da je upravo on otac malene Pije, nogometaš kćer još nije priznao. Zbog toga je završio na sudu. Raffaella ga je tužila i u četvrtak su imali prvo ročište. 

Balotelli se na sudu nije pojavio, no njegovi odvjetnici opunomoćeni su govoriti u njegovo ime. Poručuju da će se Mario brinuti o Piji ako ona uistinu je njegovo dijete. 

Fico je također tužila i Francesca i Silviju Balotelli, koji su posvojili Marija dok je bio mali, i to zbog klevete. Smatra, naime, da je oni, kako bi pomogli Mariju, pokušavaju prikazati u lošem svjetlu.  

Idi na 24sata

Komentari 38

  • _petra_ 05.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • wartburg 05.12.2013.

    Balotelli je od vulkanizera poručio Raffaeli da bude strpljiva!

  • POTPEC 05.12.2013.

    Ako je stvarno po DNK otac onda mu triba oduzimati sva primanja dok to dijete javno ne prizna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare