To je to što me zanima!

Rafo najavio koncert duhovne glazbe: 'Časna sestra je zakon'

Na tradicionalnom koncertu 'Pogledaj srce' u zagrebačkoj Areni pridružit će mu se i Ante Cash, Alen Hržica, grupa Emanuel i brojni drugi izvođači duhovne glazbe
Vidi originalni članak

Rafael Dropulić Rafo (36) i časna sestra najavili su koncert duhovne glazbe. Reality zvijezda iz Ploča koja je prošlog tjedna najavila da se ne namjerava vraćati na glazbenu scenu, čini se, ipak je napravila ustupak za duhovnu glazbu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na tradicionalnom koncertu 'Progledaj srcem' u zagrebačkoj Areni pridružit će mu se i Ante Cash, Alen Hržica, grupa Emanuel i brojni drugi izvođači duhovne glazbe.

-  Nemam ništa protiv duhovne glazbe, ali Rafo što ti to treba. Da si nastavio sa svojom glazbom bilo bi bolje, ali moram priznati ova časna sestra je zakon - komentirali su obožavatelji.

Podsjetimo, Rafo je postao poznat 2003. zahvaljujući pobjedi u reality showu Story Supernova Music Talents. Kući je otišao sa 100.000 kuna. Tada je veći iznos osvojene nagrade dao za izgradnju crkve u Pločama. 

NEDAVNO POSTAO OTAC Rafo: Išao bih se moliti ispred bolnice da imam više vremena

- Nemam ja više neku glad ni čežnju za nekakvim uspjehom i karijerom kakvu sam imao prije dvadeset godina. Odgovara mi ovako se pojaviti na kvalitetnim mjestima, događanjima, odraditi svoj dio repertoara s guštom, duša mi se napuni i odem kući - izjavio je bivši roker za RTL-ov Exkluziv.

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi si najbolje odgovaraju u krevetu

Idi na 24sata

Komentari 13

  • griskinja 07.05.2019.

    A nebog kao da ga netko mokrom krpom po glavi,valjda ova koludrica.

  • teninamama 07.05.2019.

    Neka covjek radi sto ga veseli. I da, radije bi njega poslusala nego Sevku, Rozgu, Lidiju...

  • bree77 07.05.2019.

    Da nisam naslov pročitala ne bih ga prepoznala, jako se promijenio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare