To je to što me zanima!

Rajko Dujmić: Zaljubljen sam vječno, moja žena je idealna...

Glazbenik će 12. svibnja nastupiti na koncertu Novih fosila. U intervjuu za Red Carpet je oktrio da ne bi oprostio nevjeru, a svoju suprugu smatra idealnom ženom
Vidi originalni članak

Rajko Dujmić (56) otkrio je u 60-sekundnom intervjuu za Red Carpet da su cigarete njegov omiljeni porok i da se ne sjeća da je ikada u životu dobio neku nemoralnu ponudu. Glazbenik kaže da je vječno zaljubljen, svoju suprugu smatra idealnom ženom, ne bi oprostio nevjeru i za svoj sadašnji brak kaže da mu je prvi i posljednji. Opušta ga spavanje i sanjarenje, srami se jedino lošeg društva i koristi Facebook uz pomoć administratora. Njegov omiljeni izlazak je koncert s Novim fosilima dok su mu omiljeni glazbenici Leonard Cohen i David Bowie. Životni moto mu je 'istina pod svaku cijenu', a formula uspjeha 'raditi ono što voliš'. Istaknuo je da ne zna gdje se vidi za pet godina, siguran je jedino da će12. svibnja nastupiti na koncertu Novih fosila u zagrebačkoj KC Dražen Petrović. 

Ovdje pogledajte video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_46969 25.04.2011.

    Pijanac i narkoman. A sa ženom ne živi već mjesecima. Pijan tetura po kvartu svaki dan. Daleko je on od normale skup s njom.

  • santa claus 25.04.2011.

    vidi se po njemu da je u ovoj sezoni zvjezde pjevaju "normalan" svaka čast za takvu ljubav :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare