To je to što me zanima!

Rakitići pozirali ispred okićenog bora, Raquel igrala na sigurno i kćerima prekrila lica emojima

Na prošloj božićnoj čestitki, Raquel je djevojčicama stavila mrvicu šminke, što su primijetili pratitelji i brzo joj zamjerili. Curice su tada imale malo sjenila i lagani ruž
Vidi originalni članak

Supruga našeg reprezentativa, Ivana Rakitića (33), Raquel Rakitić raznježila je pratitelje na društvenim mrežama s nekoliko božićnih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispred okićenog božićnog drvca pozirala je obitelj Rakitić sa svojim kućnim ljubimcima, a ovaj put su prekrili emojima lica svojih kćeri Althee (8) i Adare (5). - Želimo vam sretan Božić, svima sve najbolje - napisala je Raquel u opis fotografije. U komentarima su mu obožavatelji uzvratili lijepe želje i poručili kako su predivna obitelj.

ZATRPAO JU POKLONIMA Rakitić priredio Raquel slavlje iz bajke: 'Ljubavi, ponosan sam...'

Na prošloj božićnoj fotografiji, Raquel je djevojčicama stavila i mrvicu šminke, što su primijetili pratitelji i ubrzo zamjerili. Djevojčice su tada imale malo sjenila i lagani ruž. Stoga je Raquel igrala na sigurno i lica im prekrila emojima.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA ĆIROM NA NAŠEM YOUTUBE KANALU: 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Suncokretic 31.12.2021.

    Ne znam zasto, ali oni meni uvijek djeluju napaljeno , ne zaljubljeno vec kao da im nikada dosta...

  • kadćekraj 25.12.2021.

    Živi kičeraj.Nema tu ni B od božičnog ugođaja.Ostavite više Božić na miru i prestanite praviti lajkrdiju od najvećeg katoličkog blagdana.Još te glupe crtarije preko dječjih lica.Užas.

  • ZG - KAJ 25.12.2021.

    Sretan Božić i Vama...Ivan je pravi gospodin za Nikolu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare