Obavijesti

Show

Komentari 26

Rakitić priredio Raquel slavlje iz bajke: 'Ljubavi, ponosan sam...'

Rakitić priredio Raquel slavlje iz bajke: 'Ljubavi, ponosan sam...'
6

Supruzi je darovao šest buketa ruža od kojih svaki sadrži po jedno slovo njezinog imena. Raquel je objavila još nekoliko fotografija na svom profilu pa je otkrila kako im se na proslavi pridružila njezina obitelj

Supruga Ivana Rakitića (32), Raquel Mauri, napunila je 31 godinu, a nogometaš se na Instagramu 'pohvalio' slavljem koje je priredio za svoju dragu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Sretan rođendan, ljubavi moja! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj poseban dan. Volim te puno - napisao je u opis objave na kojoj s Raquel pozira okružen balonima u obliku srca.

Također, supruzi je darovao šest buketa ruža od kojih svaki sadrži po jedno slovo njezinog imena.

Raquel je objavila još nekoliko fotografija na svom profilu pa je otkrila kako im se na proslavi pridružila njezina obitelj. 

U opisu se zahvalila Raketi i svima koji su joj uljepšali dan.

Skinule se: Rakitićeva žena se pohvalila atraktivnom sestrom
Skinule se: Rakitićeva žena se pohvalila atraktivnom sestrom

Sredinom kolovoza par je proslavio devet godina veze, a nogometaš ni tada nije štedio na romantici.

- Devet godina uz tebe, devet godina punih ljubavi i sreće! Hvala ti za sve trenutke života, nikad neću zaboraviti dan našeg prvog poljupca. Ova ljubavna priča vrijedi i za mnogo više. Volim te puno - poručio je svojoj Raquel.

Golupčići imaju dvije kćeri, Altheu (7) i Adaru (4). U gradu Sevilli vjenčali su se dva puta, prvi put civilno 2013., a dvije godine kasnije i crkveno.