To je to što me zanima!

Ralph Lauren donirao najviše: Riješite koronu s 10 mil. dolara

U srcu naše tvrtke oduvijek je postojao duh zajedništva koji potiče našu kreativnost, samopouzdanje i najvažnije našu podršku jedni drugima. Proteklih tjedana i mjeseci taj duh nikad nije pao, ispričao je
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Rihanna donirala 35 milijuna kuna za borbu protiv korone

Modni dizajner Ralph Lauren (80) objavio je kako njegova tvrtka daje 10 milijuna dolara za borbu protiv korona virusa, što je najveća donacija među američkim luksuznim modnim kućama dosad. 

- Vjerujemo da smo svi povezani bez obzira na to tko ste ili odakle ste. Upravo zbog toga se na značajne načine borimo kako bismo pomogli našim timovima i zajednicama da prebrode ovu krizu - rekao je Ralph Lauren, piše na službenoj stranici.

ZA LIJEČNIKE Kylie donirala 6,9 milijuna kuna za maske i zaštitnu opremu...

Istaknuli su da je sada, više no ikad, potrebno da podupiremo jedni druge pa je to zato postala njihova misija. Brand nudi i financijsku pomoć svim zaposlenicima jer su svjesni u kakvim se okolnostima nalaze zbog korona virusa. Osigurat će im i lijekove, pomoć za starije i nemoćne, ali i za djecu, ako je potrebno.

Dio donacije ići će i za udrugu 'Pink Pony Fund' koja pomaže u borbi protiv raka jer su takvi pojedinci posebno ranjiva skupina. Osim svega navedenog, pobrinut će se i da dio sredstava dođe do onih ljudi koji rade u američkoj modnoj industriji, a zaraženi su virusom. 

- U srcu naše tvrtke oduvijek je postojao duh zajedništva koji potiče našu kreativnost, samopouzdanje i najvažnije našu podršku jedni drugima. Proteklih tjedana i mjeseci taj duh nikad nije pao - ispričao je.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Rihanna donirala 35 milijuna kuna za borbu protiv korone

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Medici 27.03.2020.

    Ajd, sada barem znam gdje su otišle moje pare.

  • Tomoskalica 27.03.2020.

    bravo Ralfi!!! Od sad na hreliću kupujem samo obleku R.Lauren!!!

  • 27.03.2020.

    Svaka cast..a ne nasi nogometasi njih 30 je trebalo da skupe 5mil kuna a svako od njih je placen po danu sto tisuca kuna..sramotno

Komentiraj...
Vidi sve komentare