To je to što me zanima!

Rambo Amadeus nastupao u Saxu u sklopu svoje turneje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rambo, pravog imena Antonije Pušić, u Zagreb je stigao u pratnji dvojca Two Winnetous s kojima već neko vrijeme uspješno nastupa po cijeloj Europi
Vidi originalni članak

U sklopu svoje europske turneje samoprozvani glazbenik, pjesnik i medijski manipulator Rambo Amadeus navratio je i u zagrebački Sax. Njegov posljednji koncert u zagrebačkom klubu u siječnju ove godine bio je u potpunosti rasprodan tri dana unaprijed, a ništa manje zainteresiranih nije bilo ni ovaj put.

Rambo, pravog imena Antonije Pušić, u Zagreb je stigao u pratnji dvojca Two Winnetous s kojima već neko vrijeme uspješno nastupa po cijeloj Europi.

- Šaroliko, negdje slabo, negdje bolje i tako, ali eto muzičarski posao je takav, uvijek juriš, tražiš novu publiku - kazao je Rambo Amadeus.

Pop fenomen ovih prostora s navršenih pola stoljeća života izdao je pjesmu “E moj Rambo, ostara se”, ali unatoč godinama koje brzo prolaze glazbenik nema namjere usporiti.

- Radim jedan album koji je ustvari polufabrikat, jedan interaktivni album, nešto nije do sad bilo - dodao je Rambo. Domaća publika zasigurno će s jednako velikim apetitom kao i do sad u jednom dahu progutati nove materijale nabijene Rambovim prepoznatljivim sarkazmom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare