To je to što me zanima!

Rambo Amadeus zaustavio gradski promet u Beogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ekološki osviješten glazbenik prosvjedovao je u Beogradu jer je htio zaštititi 70-godišnja stabla od rušenja. Prekinuo je gradski promet na 20 minuta
Vidi originalni članak

Antonije Pušić (46) poznatiji kao Rambo Amadeus svojim tijelom zaustavio je promet u Beogradu na 20 minuta. Prosvjedovao je protiv rezanja platana u jednom bulevaru, prenose srpski mediji. Iako su akciju rezanja osiguravale policijske snage to Ramba nije spriječilo da prosvjeduje kao ni njegove istomišljenike. Navodno je i na trenutak zaplakao zbog sudbine 'ćelavog bulevara'. Objasnio je kako prosvjeduje zbog svojih potomaka jer će Beograd ostati bez 70-godišnjih stabala i njihovih ugodnih te blagotvornih krošnji koje su Beograđane branile od ljetnih vrućina i pružale utočiste mnogim pticama. Nakon 20 minuta maknuo se s ceste da policija ne bi morala primjeniti silu. Crnogorski rock pjevač i tekstopisac poznat je po tome što kroz glazbu kritizira nacionalizam i turbofolk. Bio je dobar prijatelj Dine Dvornika te je već nekoliko puta gostovao u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bubamara 23 01.03.2010.

    svaka cast ...legenda

  • user_39492 01.03.2010.

    A vidi beograda sinko mili...od voznog parka,preko okoliš pa do robe na ljudima....tragedija tragična,izgleda ko romsko naselje....al neka,šta su tražili to su i dobili!

  • vitko 01.03.2010.

    mega svetski car !

Komentiraj...
Vidi sve komentare