To je to što me zanima!

Tjedni najam jahte čak milijun kuna: Ima saunu, jacuzzi i kino

Kabine su opremljene s televizorima, kućnim kinima, internetom, kutnim garniturama i stolovima. Uz to ima i saunu, jacuzzi te sobu za masažu. Meira može primiti do 12 gostiju jer ima šest kabina
Vidi originalni članak

Glumac Sylvester Stallone (72) stigao u Split sa suprugom Jennifer Flavin (50) i kćeri Sistine Rose (21), Sophijom Rose (22) i Scarlet Rose (17). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U splitsku zračnu luku doletio je iz Venecije, a luksuznim vozilima obitelj je prebačena iz Resnika do zapadne obale. S jahtom 'Meira' su krenuli na obilazak otoka.

Meira ima brzinu sedam čvorova, a napravljena je 2018. godine. Duga je oko pedeset metara dok je široka deset. Pripada jednoj od luksuznijih jahti u Hrvatskoj. 

Meira može primiti do 12 gostiju jer ima šest kabina. U jednoj kabini je veliki bračni krevet i ona se nalazi na glavnoj palubi, tri imaju običan bračni krevet, dok su dvjema kabinama dva kreveta za jednu osobu i bračni krevet. 

Kabine su opremljene s televizorima, kućnim kinima, internetom, kutnim garniturama i stolovima. Uz to ima i saunu, jacuzzi te sobu za masažu. 

VIDEO: ČEKAO GA BROD Obitelj Stallone stigla u Split: Rambo je 'pobjegao' na jahtu?

Dok nije sezona, cijena najma je 105.000 eura, odnosno 776.000 kuna, a kad je sezona 133.000 eura, odnosno gotovo milijun kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • biberrr 04.07.2019.

    Miljun kuna tjedno najam jahte? Pa nije to puno, ćača Sanader je slavio rođendan na većoj i skupljoj,prije godinu,dvije.

  • 04.07.2019.

    Čeličana

  • 04.07.2019.

    Andrew Carnegie svojedobno vlasnik SVIH čelične u Sjedinjenim Američkim Državama koji je zapošljavao 100.000 ( sto tisuća) ljudi izjavio je da to nije NORMALNO. Razdijelio je novac u dobrotvorne svrhe ( fakultetima, školama, Carnegie Hall u N.Y.....itd). Osnivač Lige naroda iz koje su nastale UN...... Shvatio je bit življenja. Stallone ah povero Stallone..... Sempre povero......

Komentiraj...
Vidi sve komentare