To je to što me zanima!

Rasema više nije s Markom: 'Bacio oko na drugu sudionicu'

Ne bih govorila ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim, priznala je Rasema koju sin nagovora da se prijavi u novu sezonu
Vidi originalni članak

Iako je farmer Marko Skelin (61) još u posljednjoj epizodi 'Ljubavi na selu' tvrdio da su on i njegova odabranica u sretnoj vezi, izgleda da su se stvari nakon finalne emisije promijenile. 

- Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno. Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli - otkrila je Rasema Vladetić (63) za RTL.

Međutim, 'zlatna djevojka' farmera iz Drniša nije željela otkrivati detalje i razloge prekida njihove veze. 

- Ne bih govorila ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim - priznala je Rasema koju sin nagovora da se prijavi u novu sezonu.

- Da, sin me nagovara da se prijavim u novu sezonu 'Ljubav je na selu', ovu za inozemstvo, kaže da se klin klinom izbija. Ali ne znam još hoću li imati snage za to. Vidjet ćemo - zaključila je Rasema. 

'KAUBOJKA' KSENIJA: Marko me izbacio zato jer sam zgodnija od njega, on hoće ovce

Nakon finalne emisije 'Ljubavi na selu' uslijedilo je veliko slavlje svih farmera i njihovih djevojaka koje je potrajalo do dugo u noć. Maja Lena, bivša kandidatkinja farmera Željka, snimku sa zabave objavila je na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite nas na našem Instagram profilu!

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mufić 15.03.2019.

    Ne znam kako se žene u tim godinama uopće prijave u taj show,što ih nije saram da će to gledat njihova djeca ,unuci ,prijatelji. Izgledaju kao "roba"na prodaju samo što se moraju dokazivati u čemu je jedna bolja od druge.

  • anchy2004 15.03.2019.

    Skužio Marko da Rasema hoće pare. Ona je i sama izjavila pred kamerama da bez novaca nema ni ljubavi

  • 15.03.2019.

    Ja ne znam koja to osoba-žena u tim godinama može nakon tako kratkog poznavanja insistirati odmah na vjenčanju. Uprla Rasema i nije čudo da se pametniji Marko povukao. A i Rasemice daj molim te ošišaj te rezance od kose, bit ćeš ljepša. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare