Obavijesti

Show

Komentari 60

Marko me izbacio zato jer sam zgodnija od njega, on hoće ovce

Marko me izbacio zato jer sam zgodnija od njega, on hoće ovce
3

Imao sam ženskih iz grada i sa sela. Ušao sam u Ljubav je na selu sa stavom, ako ovo upali, da ću ženskoj sa sela dati 90 posto šanse, objasnio je Marko koji je izbacio Kseniju sa svoje farme

VIDEO

Farmer Marko Skelin (61) odlučio je ovog tjedna da će s njegovog imanja kući otići Splićanka Ksenija Muntić (52). Ona je spakirala svoje torbe, ali prije odlaska je otkrila kako ne odustaje od ljubavi te ako se pojavi neki adekvatan farmer - koji je inteligentniji, mršaviji, više manekenski tip, da joj se javi. 

- Imao sam ženskih iz grada i sa sela. Ušao sam u 'Ljubav je na selu' sa stavom, ako ovo upali, da ću ženskoj sa sela dati 90 posto šanse - objasnio je Marko. Ali, Ksenija se nije složila s njegovom izjavom.

- Nisam mu se svidjela jer izgledam kako izgledam, zgodnije od njih. Ja sam kvalitetna osoba, ali Marko nije htio ići na kvalitete jer on traži isključivo ovce, poljoprivreda i to - objasnila je 'kaubojka'. Ipak nije odustala od ljubavi, a prijavit će se samo ako u showu bude neki bolji muškarac od Marka.

- Moje kvalitete vidljive meni trenutno, da sam pedantnija od Raseme, da sam korektnija, da nisam ljubomorna, da sam fer igrač i da prihvaćam sve i da nemam strahove i  da se ne trudim za ništa posebno - zaključila je. 

Ovo je treći put da se Ksenija prijavila na show 'Ljubav je na selu'. Crvenokosa Splićanka voli pjevati country pa su je gledatelji prozvali 'kaubojkom'.

- Kaubojka sam, kaubojka sam, volim rijeke te - zapjeva u svakom showu. 

Pokretanje videa...

01:34

LJUDI SU U ŠOKU: 'Ove dvije glumice su ista osoba?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...