Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Rasema više nije s Markom: 'Bacio oko na drugu sudionicu'

Ne bih govorila ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim, priznala je Rasema koju sin nagovora da se prijavi u novu sezonu

Foto: RTL
47 komentara

Iako je farmer Marko Skelin (61) još u posljednjoj epizodi 'Ljubavi na selu' tvrdio da su on i njegova odabranica u sretnoj vezi, izgleda da su se stvari nakon finalne emisije promijenile. 

Foto: RTL

- Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno. Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli - otkrila je Rasema Vladetić (63) za RTL.

Međutim, 'zlatna djevojka' farmera iz Drniša nije željela otkrivati detalje i razloge prekida njihove veze. 

Foto: RTL

- Ne bih govorila ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim - priznala je Rasema koju sin nagovora da se prijavi u novu sezonu.

- Da, sin me nagovara da se prijavim u novu sezonu 'Ljubav je na selu', ovu za inozemstvo, kaže da se klin klinom izbija. Ali ne znam još hoću li imati snage za to. Vidjet ćemo - zaključila je Rasema. 

'KAUBOJKA' KSENIJA: Marko me izbacio zato jer sam zgodnija od njega, on hoće ovce

Nakon finalne emisije 'Ljubavi na selu' uslijedilo je veliko slavlje svih farmera i njihovih djevojaka koje je potrajalo do dugo u noć. Maja Lena, bivša kandidatkinja farmera Željka, snimku sa zabave objavila je na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Naši partneri pišu
Message