To je to što me zanima!

Bubnjar: Otjeran sam iz benda! Žera: Pa čovjek neće svirati...

LJUT JE Darko Jelčić Cunja uvjeren je da su neki članovi benda skovali plan kako da ga otjeraju iz Crvene jabuke. Dražen Žerić u ponedjeljak je s bendom bio na putu pa se javio porukom
Vidi originalni članak

Ozbiljan sam čovjek. Imam 52 godine i nije riječ ni o kakvom hiru, rekao nam je Darko Jelčić Cunja, dugogodišnji bubnjar grupe Crvena jabuka. Prije dva dana iznenadio je prijatelje i fanove benda svojom porukom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od jučer ne sviram u grupi Crvena jabuka. Iz grupe Crvena jabuka sam tjeran u proteklih 9 godina na vrlo smišljene načine, a pogotovo u zadnjih godinu dana. O načinima mog opstruiranja u radu i imenima iz grupe Crvena jabuka koja su mi ovo priredila, detaljno ću pisati i objavljivati na ovom mom profilu, a i u elektroničkim i pisanim medijima u danima i tjednima koja slijede - napisao je Cunja, bez dodatnih objašnjenja. Ipak, u telefonskom razgovoru bio je nešto konkretniji, iako i dalje vrlo tajanstven.

- U iduću srijedu imam sastanak sa svojim odvjetnicima i PR-om pa će me oni savjetovati o daljnjim koracima jer je stvar vrlo škakljiva - kaže Darko Jelčić.

Dražen Žerić u ponedjeljak je s bendom bio na putu za Pljevlje u Crnoj Gori, pa se javio porukom u kojoj je napisao:

- Prije svega on je sam izrazio želju da ne želi svirati, a što se nas tiče, mogao je koliko god želi. Ne razumijem to da je otjeran - napisao je Žera i dodao da nije vidio Cunjin post.

- Stvarno nemam komentar. Čovjek neće svirati. Ako je brzopleto donio odluku, može je slobodno povući - napisao je frontmen benda.

Cunju je takav komentar još više razljutio:

- Kako to da su u samo dva dana već pronašli novog bubnjara, i to Adriana Borića. Nije ta svirka atomska fizika, no to dokazuje da su dvojica članova skovali plan kako da me se riješe - uvjeren je Cunja, koji je najavio i moguće kaznene prijave.

- Ne ljutim se na sve članove benda nego samo na dvojicu. U bendu sviram 32 godine i jako dobro znam kako stvari funkcioniraju - rekao je.

Cunja je i bez Crvene jabuke imao karijeru

Jelčić je rođen u Zenici na Novu godinu 1965. Kad je imao 13 godina, ujak mu je kupio bubnjeve. S obitelji se preselio u Sarajevo 1974. i osnovao bend Flott. S Crvenom jabukom je od početka - 1985. godine. Nakon pogibije basista Aljoše Buhe i gitarista Dražena Ričija 1986. u prometnoj nesreći, sa Žerom je obnovio bend 1994. Jelčić je objavio i pet solo albuma.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • igyy 08.07.2017.

    Dražen Žerić -alkos

  • flashdrive48 06.07.2017.

    To mi radi, to mi radi jer ti možeš da mi radiš sveeeeeeeee...

  • Blacklist 06.07.2017.

    Dražen Ričl, a ne Ričij.

Komentiraj...
Vidi sve komentare