To je to što me zanima!

Raskošni Božić Kardashianki: Slavni pjevači zabavljali goste, sanjkali se na umjetnom snijegu

Slavna obitelj Kardashian-Jenner i ove je blagdane provela u luksuznom okruženju, a na njihovu su proslavu stigla brojna poznata lica
Vidi originalni članak

Djevojke iz obitelji Kardashian-Jenner i ove su godine uživale u luksuznom božiću - od dekoracija, do proslave i ekstravagantnih modnih kombinacija. 

NIJE OČEKIVALA SLAVU Kim Kardashian o uspjehu svoje obitelji: 'Prevarili smo sustav'

Nekoliko dana uoči Božića Kim Kardashian (43) je podjelila snimku na kojoj je otkrila kako je ove godine uredila svoj dom. Odlučila se za minimalističke dekoracije, a od ukrasa je koristila samo srebrne lampice. Tradicionalnih božićnih boja, crvene i zlatne, uopće nije bilo. U hodnik je postavila više borova, a obožavatelji su njezine dekoracije nazvali 'jezivima'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Slavna obitelj okupila se za Badnju večer, a kako se trenutne temperature u Kaliforniji penju i do 20 stupnjeva, snijega nije bilo niti na vidiku. Ipak, kako bi svojim gostima osigurale pravu zimsku bajku, imale su umjetni snijeg. 

Na zabavi su im se pridružile Paris Hilton (42) i njezina sestra Nicky, a Paris i Kim zajedno su se sanjkale. Također su im zapjevali Kenny Edmonds 'BabyFace' i Tank

Iako nisu sve još pokazale što su nosile, Kylie Jenner (26) je otkrila da je ovog Božića odabrala dugačku haljinu sa zlatnim šljokicama i dugim rukavima. 

Kao i prijašnjih godina, slavna obitelj je svojim pratiteljima sretne blagdane zaželjela čestitkom na kojoj su naslikani njihovi likovi. 

- Božić kod Kardashian-Jennersa izdanje 2023. Sretan Božić i najsretniji blagdani vama i vašima - stajalo je uz čestitku. 

POGLEDAJTE KAKO SE MASTERCHEF ŽIRI SNAŠAO U KUHARSKOM IZAZOVU:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bonita finita1 27.12.2023.

    Tako luksuzno a tako sterilno,ovi umotani pokloni izgledaju kao ludjacke kosulje! Tu bih za pola sata od straha izludjela :D

  • flajpan.M 26.12.2023.

    Bolje da su otišle pogledat 'Kutiju šibica'

  • Maderfaker 26.12.2023.

    Božić im je samo izgovor za napraviti "Božićnu feštu", a ne da slave rođenje Isusa Krista. Kao i većini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare