To je to što me zanima!

Raskošnom haljinom prekrila je kauč: Raquel kiti bor s Ivanom

Raquel na fotografiji nosi dekoltiranu svilenu crvenu haljinu, a sama suknja toliko je dugačka da je supruga domaćeg nogometaša prekrila pola kauča
Vidi originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić (31) i njegova supruga Raquel Mauri (29) često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a posljednjom fotografijom čestitali su Božić svim obožavateljima. Ivan, Raquel te kćeri Althea (6) i Adara (3) pozirali su ispred božićne jelke, a posebnu pažnju privukla je haljina Španjolke. 

Raquel na fotografiji nosi dekoltiranu svilenu crvenu haljinu, a ona je toliko dugačka da je supruga domaćeg nogometaša prekrila pola kauča. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretni blagdani - stoji ispod fotografije koja je u kratko vrijeme prikupila skoro 300.000 'lajkova'. 

Španjolku na Instagramu prati gotovo 740 tisuća ljudi. Jedna je od najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj, a navijači Barcelone je obožavaju. Raquel i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu. 

- Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore - otkrio je veznjak Barcelone.

OBITELJSKI ČOVJEK Rakitićev luksuzni dom od 17 mil. kuna: Živim kao u filmu...

Rakitiću je trebalo sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti. Za Raquel kaže da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno 'da'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mongolskipijetao 24.12.2019.

    Moja nahranila cetvero djece...napravila bakalar,okupala djecu,okitila bor u trenirci,i sad kaze ajmo stari popit nesto,reko stara zasluzila si,kaze ona sta onda sutra,puricu i mlince,reko ajmo.a zena ima 35godina,to je zena,a ova joj se sakrit moze.hvala ti boze na tome

  • Memovox 24.12.2019.

    Ko je preseravanje, ja sav zmazan od jela i pila, i kitim bor , a oni u toaleti kao, e moj Ivane ne bi se mijenjao s tobom sve da joj je zlatna aj bok. Sretan i blagoslovljen Božić.

  • retita🦋 24.12.2019.

    Čovječe,pazi da ne ideš malen ispod zvijezda ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare