To je to što me zanima!

'Rasta se ne želi družiti. Misli da je zvijezda i puši marihuanu...'

Nadležni sud i tužiteljstvo vode istragu protiv Raste zbog sumnje da je trgovao drogom, a obaviješteni su i kako je kod njega pronađena mala količina bijele praškaste materije za koju se vjeruje da je kokain
Vidi originalni članak

Reper i pjevač Stefan Đurić (30) poznatiji kao Rasta već neko vrijeme nalazi se u pritvoru s obzirom na to da je 'pao' s gotovo 600 grama marihuane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslije saslušanja napravljen detaljan pretres repera, a policajci su se iznenadili kada su mu pronašli vrećicu s bijelim prahom u novčaniku. Rasta tvrdi kako nikada nije koristio neku drugu drogu osim marihuane.

No sada srpski mediji prenose kako se ostali zatvorenici često žale na to da se iz Ratine ćelije svakodnevno širi miris marihuane. 

REPER JE SURAĐIVAO Rasta skrivao marihuanu u veš mašini, sam je pokazao policiji

- Nije dozvoljeno unositi narkotike u zatvor, ali Stefan je našao način da dođe do marihuane s obzirom na to da ne može niti jedan dan bez toga. Ostali zatvorenici su bijesni jer svake noći nesmetano uživa u narkoticima. Ćelije su raspoređene tako da se točno zna odakle dolazi miris ili zvuk - rekao je izvor i dodao: 

- Policija je pretresla Rastinu ćeliju, ali nije pronašla ništa. Niti najmanji trag koji govori da je konzumirao marihuanu. Krenula su i 'šuškanja' kako je riječ o osveti zatvorenika koji smatraju da se Stefan ponaša kao najveća zvijezda. Odbilo mu se o glavu to što se odbija sprijateljiti s ostalim zatvorenicima - zaključio je izvor. 

Nadležni sud i tužiteljstvo vode istragu protiv Raste zbog sumnje da je trgovao drogom, a obaviješteni su i kako je kod njega pronađena mala količina bijele praškaste materije za koju se vjeruje da je kokain, piše Alo.rs.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare