To je to što me zanima!

Rastaje li se Novković po četvrti put? Nastupao je bez prstena...

Glazbenik Boris Novković je prije Iris Volf bio tri puta u braku, a šuškanja da će rastati četvrti put potaknulo je to što glazbenik više ne nosi vjenčani prsten. Još 2020. je par otkrio da im je brak u krizi...
Vidi originalni članak

Boris Novković (55) nastupio je u utorak u Lisinskom  te je svoje pjesme izveo u unplugged verziji, odnosno bez elektrike i drugih produkcijskih zahvata. 

S kolegicom iz Srbije Anom Stanić je otpjevao zajedničku pjesmu 'S one strane ljubavi', a u nastupu su uživale i Katarina Radivojević, srpska glumica, te Alka Vujica, Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica. 

Mnogi su primijetili i kako pjevač ne nosi više vjenčani prsten na ruci, što je potaknulo šuškanja o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris Volf

PRISJETIO SE Boris Novković otkrio: Freddieju Mercuryju sam sjedio u krilu

Novković i manekenka su još 2020. nagovijestili da imaju krizu u braku te je svatko odlučio živjeti na vlastitoj zagrebačkoj adresi. Ljubav su Boris i Iris ipak učvrstili 2021. rođenjem, njemu četvrtog djeteta, sina Nea. Uz dječaka, imaju i djevojčicu Si (3).

- Mi pokušavamo spasiti ovo na naš način - objasnio je tad glazbenik na Facebooku.

No, početkom ove godine je manekenka s poštanskog sandučića u zgradi na njenoj zagrebačkoj adresi maknula prezime Novković. Par se ne prati ni na društvenim mrežama. 

VELIKA ČAST Boris Novković bio je predgrupa Tini Turner: 'Izašla je iz limuzine i upoznali smo se, rekla mi je...'

Boris se četiri puta ženio. Bio je u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (51). Vjenčali su se mladi i u braku bili pet godina. Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou i Bona. Treći put oženio se s Ines Katić, a razveli su se nakon osam mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rocky555 10.11.2023.

    Dogurati će on i do broja 6 eventualno

  • lanai goga 08.11.2023.

    Za njega brak nije on voli samo sebe pa neka je sam razmazen

  • 08.11.2023.

    Ovaj je lud

Komentiraj...
Vidi sve komentare