To je to što me zanima!

Rastaje se Snježana Mehun: Istina je, dogodi se i najboljima

Par se upoznao 2005. godine kad je Snježana bila vlasnica modne agencije, a Mihael model. Njihova priča završila je prije mjesec i pol dana, piše časopis Story
Vidi originalni članak

Iako je svake godine na skijanje odlazila sa suprugom, početkom ove godine u Madonnu di Campiglio otišla je sa sestrom. Već tada su postojale naznake da u braku Snježane Mehun (42) i Mihaela Galekovića (35) postoje problemi, piše časopis Story. 

- Istina je i nema se tu što puno komentirati. Dogodi se i najboljima. Kad sam ulazila u vezu, mislila sam da ćemo trajati zauvijek, ali nažalost to nije tako. Za ovakve vijesti nikad niste spremni i uvijek vas iznenade - razvod je za Story potvrdila sama Snježana. Za kraj ljubavi nisu krive treće osobe. U posljednjih godinu dana njihov odnos je iz ljubavnog prešao u prijateljski. 

Par se upoznao 2005. godine, a  vjenčali su se u siječnju 2011. godine. Bračna sreća nije potrajala. Iako su sad već bivši supružnici, Mihael će i dalje voditi Posh Fantasy Bar koji je zajedno sa Snježanom otvorio prije šest godina. Ostali su u prijateljskim odnosima. 

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story!

Idi na 24sata

Komentari 186

  • deda62 13.02.2014.

    nije to ništa novo u današnje doba kada se svaki treći brak raspadne.Ako ima love naći će si mlađeg "pjetlića"kojeg će sponzorirati.a on će za uzvrat ispunjavati njezine fantazije,

  • MajaPrpić Šabić 13.02.2014.

    Prvo u čemu je to ona najbolja, a drugo on je spram nje komad, a ona totalno bez veze (nema veze razlika u godina).

  • nadimy 13.02.2014.

    Nije kriva treca osoba hahaha. Znam hrpu cura kojima se godinama uvaljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare