To je to što me zanima!

Rastaju li se Marc i J.Lo zbog mišićavog Williama Levyja?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se 'tinta još nije osušila' na objavi da se Jennifer i Marc rastaju krenula su nagađanja da se ona viđa s Williamom Levyjem, koji glumi u njenom novom spotu
Vidi originalni članak

Kubanski glumac i bivši model William Levy (30), koji glumi u Jenniferinom spotu za pjesmu 'I'm Into You' u svibnju je, nakon osam godina veze, prekinio sa Elizabeth Gutierrez (32), s kojom ima dvoje djece, sina Christophera Alexandera (5) i kćer Kailey Alexandru (1). Ona je povodom prekida objavila službenu izjavu iz koje se da naslutiti da je on na glasu kao veliki zavodnik, koji tijekom veze vjerojatno i nije bio vjeran.

- Ja sam uvijek stajala uz Williama, unatoč konstantnim glasinama. Nikada nisam imala razloga sumnjati u snagu naše zajednice. Priznajem da odluka o prekidu nije bila lagana, ali dugujem samoj sebi da se poštujem kao osoba, žena i majka - napisala je meksička glumica u izjavi.

U petak navečer svoju rastavu objavili su Jennifer Lopez (41) i Marc Anthony (42). Oni su također rekli kako se radi o teškoj odluci i da je to jako bolno vrijeme za njih. Par je prije tri godine dobio blizance Emme i Maxa.

Kako je do oba prekida došlo nakon što je objavljen spot na čijem su se snimanju Lopez i Levy upoznali, stranim medijima nije dugo trebalo da spoje 'dva i dva' pa su počela šuškanja kako je upravo Levy kriv za rastavu Jennifer i Marca. Nagađanja je potaknula i očita kemija koju su William i Lopez imali na snimanju spota za pjesmu 'I'm Into You'  gdje su se polugoli grlili i valjali po pješčanoj plaži. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • feba 28.08.2011.

    Ma neću moći ni jesti ni spavati od brige što oni rade.Zabole me.

  • Mila007 19.08.2011.

    svaka priča ima dvije strane..... al levi je ubojicaaaaaa :P

  • anaangela 01.08.2011.

    Da je još 100 puta zgodniji nego što je - je..o si drugu - mrš za sva vremena. Ne kužim onu Gutierrez - ostavio ju pa ga opet primila, pa to je kao da nosiš nečije tuđe gaće !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare