To je to što me zanima!

Rastezanje prije sna: 'Ovako samo Nives može čitati knjigu'

Nives se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komplimenti koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli
Vidi originalni članak

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (37) svoje pratitelje na društvenim mrežama voli 'počastiti' golišavim i provokativnim fotografijama, a ovaj otkrila je kako se priprema za spavanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To čita, to se isteže, to razmišlja što će kuhati sutra za ručak, ali i pjevati u petak u klubu - napisala je Nives u opisu fotografije na kojoj s jednom rukom podiže nogu dok s drugom drži knjigu.

U manje od sat vremena 'skupila' je više od 12 tisuća lajkova, a brojni obožavatelji komentirali su kako je Celzijus žena za sva vremena. 

- Iskreno si me iznenadila svojim glumačkim sposobnostima. Svaka čast, pored svih ostalih stvari koje radiš ovo je još jedna potvrda da si žena za sva vremena. Neodoljiva. Ovako samo Nives može čitati knjigu - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Nives se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komplimenti koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli.

OPET PROVOCIRA Nives se raširila na kuhinjskim elementima: 'Dama sa stilom'

- Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom - napisala je odlučno Nives.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • brocker 06.12.2019.

    Nives je poštenija od mnogih ,,starleta""odgaja djecu,nema nikakvih afera,sve u svemu prava dama,a to kaj su takozvane zvijezde ljubomorne,njihova stvar...samo naprijed ,nedaj se NIVES

  • martina46 04.12.2019.

    Hmhm...A gdje su sad institucije...severinu popljuvali, uzeli sina ..pa onda i ovoj istom mjerom. Zanima me dal ju nije sram ?! Jedna majka...žena...

  • Mthesecond 04.12.2019.

    Ta zena je sexy u svakoj pozi :))) I kad slike mozda bas nemaju nekog ukusa,ona opet zraci s istih :))) Svojom karizmaticnom pojavom ih uljepsa :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare