To je to što me zanima!

Rasti prijeti tri godine zatvora zbog osobne upotrebe droge...

Predviđa se i mogućnost oslobođenja od kazne ako Rasta otkrije od koga nabavlja drogu. Rasta i B.L. se nalaze u pritvoru još od listopada, otkako su policajci kod njih pronašli skunk i kokain
Vidi originalni članak

Srpskog repera Stefana Đurića Rastu (31) tereti se za kazneno djelo nedozvoljenog držanja opojne droge, piše Kurir. Optužili su ga za osobnu upotrebu droge. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rastom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U listopadu su ga uhitili jer su kod njega i B.L.pronašli veliku količinu skunka i kokaina. Ivana Rakočević, glasnogovornica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, precizirala je da je predmet dostavljen u nadležnost Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog kaznenog djela neovlaštenog držanja opojnih droga prema članku 246a, stavak 1 Krivičnog zakonika. 

Ovo krivično djelo prati novčana kazna ili zatvor do tri godine. Predviđa se i mogućnost oslobođenja od kazne ako Rasta otkrije od koga nabavlja drogu. Rasta i B.L. se nalaze u pritvoru još od listopada. 

Također, protiv Đurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu provelo je istragu zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Za to je kazna od tri do 12 godina zatvora. Rasta se na saslušanju branio da je skunk koristio za vlastitu upotrebu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jamesbond7777 06.01.2021.

    Nemoguće, bas sam razočaran!!! Po faci i stilu odijevanja se vidi kao fin momak i evo sad,,,, 🤦‍♂️🙆‍♂️🙄🙄.... Šok

  • duduuusta 06.01.2021.

    Ae.. a koja je to droga skank..? Može netko objasnit?

  • MandalaOraoŽivota 06.01.2021.

    Na njemu se iz aviona vidi da je drogeraš

Komentiraj...
Vidi sve komentare