To je to što me zanima!

'Rastreseni' Rajko Dujmić zasjenio zvijezdu Katju

Barbara Kolar proslavila je svoj 40. rođendan u showu. Nakon emisije mnogi su se gledatelji pitali što je s Dujmićem koji im se činio 'izgubljenim'
Vidi originalni članak

Marko Tolja i njegova partnerica Kristina Krepela  ove su se subote oprostili od showa.
- Nismo tužni jer mislim da nemamo razloga za to. Došli smo do šeste emisije i ovo je bilo divno iskustvo u kojem smo se odlično zabavili - rekao je Marko Tolja. Kristina i on su ispali, iako je žiri jako dobro ocijenio njihovu izvedbu pjesme “Profesor Jakov”. Katju Kušec i Đanija Stipaničeva publika je ponovno odvela u sljedeću emisiju, nadomak finala, iako su ponovno imali najmanje bodova.
- Ne znam zašto se toliko polemizira oko Katje. Ona je meni ultrasimpatična i vidim je u finalu. Ima karizmu - kaže Marko. Katja je sretna jer idu dalje.
- Drago mi je što je publika na našoj strani - kaže Katja. Nije željela komentirati Martinu Tomčić koja im je nakon pjesme “Za ljubav treba imat dušu” rekla da im je scenski nastup grozniji od pjevanja. Voditeljica Barbara Kolar u subotu je proslavila 40. rođendan. Kolega Duško Čurlić darovao joj je ružu dok joj je cijeli studio pjevao “Sretan rođendan, Barbi”. Slavili su u kafiću Domino, gdje i obično odlaze nakon emisije. Rajko Dujmić nije imao ni sekunde mira. Prekapao je džepove, tražio labelo, “bacao” se po stolu, češkao po glavi, a ovoga puta čak i zapisivao dojmove o kandidatima. Šefovi smatraju da je s njim bilo sve u redu.

NEARTIKULIRANI DUJM IĆ
Nakon emisije mnogi su se gledatelji pitali što je s Rajkom Dujmićem koji im se činio “izgubljenim”. Urednik Mario Sedmak kaže da Rajko možda jest bio dekoncentriran, ali je dobro obavio svoj posao.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • slama 20.04.2009.

    možda katja ide dalje jer je đani super?

  • dvi tri rici 20.04.2009.

    Jel\' bila racija u kaficu,pa da mu opet \"podmetnu\"paketic hehehe...

  • malenozlo 19.04.2009.

    \"Celo selo smrče belo\" pa tako i naš Raja...kud raja tud i Raja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare