To je to što me zanima!

Rastu tenzije i glad u Survivoru, a Sanja plače: Hoću mami, ne mogu disati više, loše mi je...

Fali nam hrane, jedemo samo kokose i lagano svi osjećamo pad energije. To se osjeća i po atmosferi i moralu unutar tima, tako da sljedeće izazove koji donose hranu jednostavno moramo pobijediti, kaže trener Goran
Vidi originalni članak

Reality show “Survivor” počeo je u ponedjeljak navečer, a u egzotičnoj Dominikanskoj Republici bore se plavi i crveni tim, koje je produkcija podijelila na hrvatski i srpski. U plavom timu od deset natjecatelja su i pjevačica Ivana Banfić (52) te nekadašnja zvijezda “Big Brothera” iz 2005. godine, Sanja Močibob (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjetila sam dubinsku ljubav prema prirodi. Avanturistički sam duh i ne volim biti u zoni komfora. Ako sam dulje od mjesec dana u istom, ja venem. Zapravo, otkad znam za sebe, nisam u zoni komfora, nisam taj tip osobe - rekla je Banfić. Prijašnje iskustvo života u plemenu tijekom boravka u srcu Amazone trebalo bi joj biti od koristi u ovom showu.

- Bila sam u Amazoni prije par godina u plemenu usred džungle, prošla sam Indiju nekoliko puta. Volim istraživati život. Moj stav je kako sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja - kaže Ivana.

DJEVOJKE POTAJNO KOMENTIRALE VODITELJA Mario Mlinarić zaludio ženski dio crvenog tima: 'Uh, šteta što ne igra s nama. Baš mu stoji...'

Pravi izazovi u surovim uvjetima tek čekaju Banfić, a pjevačica je svoj tim usporila već u početnom izazovu showa, koji je služio kao zagrijavanje. Nakon skoka u more i plivanja do obale zapela je u plićaku.

- Ništa nisam vidjela od bijelog pijeska. Stala sam u mulj i odjednom upala u živo blato, koje me gutalo. Digla sam se, nisam mogla izaći. Roko me vukao dok sam zapinjala - rekla je pjevačica.

Dodala je da će se iskupiti svojim iskustvom i znanjem o vatri, tehničkim stvarima u prašumi i pri izradi nastambi.

RECITE NAM U ANKETI Počeo je show 'Survivor', tko je od natjecatelja vaš favorit?

- To sve znam raditi - rekla je Ivana preuzevši odgovornost za slabiji rezultat plavog tima.

A problem je u plićaku imala i njezina kolegica Sanja. Osim što se teško probijala do obale, imala je nezgodu s gornjim dijelom kupaćega kostima, koji je "bježao" s grudi, pa je njezino trčanje produkcija Nove TV morala zamagliti.

- Odmalena sam se bavila sportom, tako da sam se kao vrlo mlada naučila nositi s pobjedama i s gubicima - rekla je nekadašnja stanarka Big Brother kuće iz Umaga.

Ubrzo je pustila i prve suze na pješčanoj plaži, kad su se podijelili za prvi ozbiljni zadatak na poligonu, kopnene prepreke i sastavljanje slagalice.

- Loše mi je. Hoću mami. Hoću ići doma. Ne mogu više. Loše mi je, ne mogu disati - jecala je Sanja Močibob.

Ubrzo je priskočila liječnička pomoć, a voditelj Mario Mlinarić (42) komentirao je kako im je vrlo teško disati jer je sunce strašno jako. No reality zvijezda je nastavila:

- Molim vas, pustite me doma. Neka mi netko zove mamu - govorila je kroz suze Sanja. Ipak, studentica marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću ostala je i suočila se s izazovom.

Sanja posljednjih sedam godina radi u Trstu u poznatom lancu optika. Sebe opisuje kao impulzivnu, radoznalu, srdačnu i dosljednu ženu koja se u slobodno vrijeme bavi sportom te voli putovati, sakupljati nova iskustva i sjećanja.

- Moram reći da volim komfor, ali u sebi skrivam avanturistički duh, koji će sigurno doći do izražaja u 'Survivoru'. Budući da sam po prirodi prilagodljiva i društvena, radišna i tvrdoglava, mislim da će mi to u showu sigurno pomoći - rekla je Močibob.

Cilj drugog izazova bio je osvajanje nagrade koja je uključivala predmete za izradu skloništa, kao što su sjekira, pila, čekić i čavli, te vatru, koja je kandidatima vjerojatno najvredniji faktor tijekom boravka na nepoznatom otoku, gdje temperatura tijekom noći znatno pada.

Iako je natjecanje bilo neizvjesno do samoga kraja, crveni je tim prvi sakupio osam bodova, koji su bili potrebni za pobjedu, te tako osvojio prednost nad suprotnom ekipom i vrijednu nagradu koja im je olakšala brige o prvoj noći na otoku.

REAKCIJE NAKON PRVE EPIZODE Publika kritizirala natjecatelje 'Survivora': 'Prijavi se u show, a kad skače u vodu začepi nos!?'

Novi dan na otoku otkrit će prve dojmove kandidata iz pobjedničkog tima, ali i probleme i brige plavog tima, kojem je nagrada za dlaku promaknula. Neprospavana noć koju su članovi plavog tima proveli na otoku bez vatre i skloništa odrazit će se na njihovo raspoloženje i potaknuti ih na razmišljanje.

Članovi plavog tima postat će svjesni da što prije moraju osmisliti plan kako nadigrati crveni tim jer će im nestašica hrane prouzročiti velike probleme u budućim izazovima.

- Fali nam hrane, jedemo samo kokose i lagano svi osjećamo pad energije. To se osjeća i po atmosferi i moralu unutar tima, tako da sljedeće izazove koji donose hranu jednostavno moramo pobijediti jer poraz više nije nikakva opcija. Ako nastavimo ovako, bit ćemo sve lošiji u svim sljedećim igrama, a to ne može dobro završiti. Hrana nam je prioritet - zaključio je kondicijski trener Goran Špaleta

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mislioc144 18.03.2022.

    Ja bih ovo gledao samo da imaju skevinđer lika sa strane a da neznaju koji se hrani i prezljiva i sam iskoristavajuci njih i njihove resurse... J.. o njih on bi bio zanimljiv 🤭🤭😂😂💪💪

  • vatrogasac Mirko 16.03.2022.

    Ova si umislila da je Survival Lily, a sad plače za mamom, ajme meni

  • sljastrava 16.03.2022.

    Dovedite par ljudi sa sela,pa će te vidjeti kakvi su to titani

Komentiraj...
Vidi sve komentare