Obavijesti

Show

Komentari 7

Počeo je show 'Survivor', tko je od natjecatelja vaš favorit?

Počeo je show 'Survivor', tko je od natjecatelja vaš favorit?
6

Dva tima bore se za pobjedu u showu, a u prvoj epizodi crveni tim pokazao se boljim. Presudnu ulogu u izazovu imala je Ivana Banfić koja je svoj tim usporila zapevši u plićaku

VIDEO

U prvoj epizodi 'Survivora' natjecatelji su imali izazov za zagrijavanje, koji je od timova zahtijevao da u što kraćem vremenskom roku doplivaju od broda do otoka. Pobjedu su izborili NiggorMašaMinaVladimirBrankoMilicaNađaStefanIvona Stevan, odabravši tako crvenu kao boju svog tima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Banfić 01:07

Gubitničkom timu pripala je plava boja, a presudnu ulogu u izazovu imala je Ivana Banfić koja je svoj tim usporila zapevši u plićaku iz kojega ju je izvukao kandidat Roko.

U crvenom timu svoje vještine preživljavanja pokazat će hip-hop glazbenik Igor Lazić Niggor, koji je već sudjelovao u srpskoj verziji reality showa 'Farma' i 'Plesa sa zvijezdama'.

Glumica Mina Nikolić kći je pokojnog srpskog glumca Marka Nikolića, koja je glumila u serijama 'Jutro će promijeniti sve', 'Besa', 'Mama i tata se igraju rata', a sa svojim ocem je glumila u seriji 'Žigosani u reketu'.

Slavlje i suze u 'Survivoru': Banfić zapela u plićaku, dok je Sanja tražila liječničku pomoć
Slavlje i suze u 'Survivoru': Banfić zapela u plićaku, dok je Sanja tražila liječničku pomoć

S njima u timu su i osobna trenerica Maša Kuprešanin, konobar Vladimir Govedarica, profesor tjelesnog odgoja Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentica psihologije Nađa Erić, zaposlenik Crvenog križa Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomist Stevan Stevanović te trenerica Ivona Koković.

U plavom timu svoju izdržljivost testirat će magistar kineziologije Goran Špaleta, koji je svoju uspješnu karijeru izgradio promičući sport i zdrav način života. 

Pjevačica Ivana Banfić bila je u Amazoni prije par godina u jednom plemenu usred džungle, a prošla je i Indiju nekoliko puta. Voli istraživati život, a njen stav je da je ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja.

Fitness instruktor Kristian Rauch smatra da je ključ uspjeha u showu balans uma, duha i tijela, a posebno se raduje primjeni svoje kreative u izazovima koji ga čekaju u borbi za opstanak.

Studentica kineziologije Nika Rakić kao svoju najveću kvalitetu ističe upornost jer ne odustaje čak ni kada joj je najteže i dobar je motivator drugima, a misli da će joj od svih izazova koji je čekaju u 'Survivoru' najveći biti svladavanje gladi.

Studentica marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću Sanja Močibob voli komfor, ali kaže da u sebi skriva avanturistički duh, koji će sigurno doći do izražaja u 'Survivoru'. Sanja se u BB kući natjecala 2005. godine, a ispala je nakon 72 dana.

Konobar Roko Simić u mladosti je trenirao gimnastiku, a sada uz crossfit voli trčati te se može pohvaliti uspjehom da su iza njega dva otrčana maratona.

Publika kritizirala natjecatelje 'Survivora': 'Prijavi se u show, a kad skače u vodu začepi nos!?'
Publika kritizirala natjecatelje 'Survivora': 'Prijavi se u show, a kad skače u vodu začepi nos!?'

U njihovom timu nalaze se i kondicijski trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentica Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, djelatnik teretane Viktor Bobić, studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović.

Tko se pokazao najboljim i najizdržljivijim igračem u prvoj epizodi showa i tko bi po vašem mišljenju mogao daleko dogurati? 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu