To je to što me zanima!

Rastu tenzije: Mijo izveo cure na spoj, a suparnice 'izvisile'

Na grupni spoj 'Gospodin savršeni' je ovaj put pozvao sve djevojke osim Nuše i Barbare, dvije najpoznatije suparnice u kući, što se njima nije nikako svidjelo
Vidi originalni članak

'Gospodin savršeni' produljio je boravak na Visu s djevojkama. Mijo Matić (27) tako je isplanirao pravu morsku avanturu, međutim, nije sve djevojke pozvao na druženje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Primijetio sam da im godi sunce i more pa sam im još dosta toga priredio na ovom otoku - rekao je Mijo za RTL. Na grupni spoj ovaj je put pozvao sve djevojke osim Nuše i Barbare, dvije najpoznatije suparnice u kući, što se njima nije nikako svidjelo.

- U sobi vas čeka iznenađenje za nekoliko najljepših sati - pisalo je u pismu koje je Mijo uputio djevojkama, koje su odmah pohrlile u sobu pogledati što je 'Gospodin savršeni' za njih pripremio.

Iako je Mijo isplanirao zabavu na pučini, vesela atmosfera ipak nije mogla sakriti poglede pojedinih djevojaka, što bi ponovno moglo dovesti do tenzija među djevojkama. 

Prošlogodišnja natjecateljica i pobjednica showa, Zagrepčanka Hana Rodić (22) jednom je prilikom rekla kako se u ovogodišnjoj sezoni showa djevojke previše svađaju.

PODIJELIO FOTKE IZ DJETINJSTVA 'Gospodin Savršeni' kao dijete: 'Najviše sam volio jesti špinat'

- Sve pratim, iz prve ruke znam što djevojke proživljavaju i vjerujte mi nije im lako. Ima nekoliko djevojaka koje su mi zanimljive, ali ove godine ima jako puno svađalica i vidim da nisu baš najbolje shvatile moj savjet kako da iskoriste svojih pet minuta pred kamerom - rekla je Hana. Dodala je kako su u showu ljubomora i prepirke neizbježni jer izolacija i razne emocije naprave totalni kolaps. Smatra kako ove godine djevojke malo teže podnose taj pritisak jer su došle s jasnim ciljem. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PB 08.10.2019.

    Mijo djeluje mi kao vrlo drazesna osoba i decko je zgodan, lijep s predivnim ocima i osmjehom vrlo ugodan pa djevojke borite se pozz svima

  • sprangija 07.10.2019.

    Emily malo vuce na Goluma,zamisljam je kako grize kuhani kukuruz s onim velikim zubima

  • sprangija 07.10.2019.

    Fejk muskarac

Komentiraj...
Vidi sve komentare